Endemol olayında flaş gelişme! Hollanda'ya protestoya gidiyorlar

Erkan Petekkaya'nın da aralarında bulunduğu 40 kişi, Hollanda'da protesto yapmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Endemol olayında flaş gelişme! Hollanda'ya protestoya gidiyorlar

Geçtiğimiz aylarda yaşanan Endemol Shine Türkiye krizinde sular durulmuyor. Paramparça dizisinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya'nın da arasında olduğu 40 kişilik alacaklı grup, şirketin Amsterdam'daki binasının önünde protesto gösterisi yapmaya hazırlanıyor.



Sina KOLOĞLU / MİLLİYET



HOLLANDA’DA PROTESTO YAPACAK



Endemol Shine Türkiye olayı, kolay kapanmayacak. Sektörün ciddi yayın organlarından TBI (Television Business İnternational) dergisinin internet sitesindeki bir haber bu durumu doğruluyor.



Aralarında ‘Paramparça’ başrol oyuncusu Erkan Petekkaya ve yönetmen Altan Dönmez’in de bulunduğu 40 kişi, şirketin Amsterdam’daki binasının önünde  protesto gösterisi düzenleyecek. Peki ne zaman? Haberde, önümüzdeki iki hafta içinde gösterinin öngörüldüğü belirtilmiş. Ekibin Endemol Shine International’ın merkezinin bulunduğu Londra’ya da gidebilecekleri yazıyor.



Yayından kalkıyor mu?



Aynı şirketin sorunlu bir başka dizisi de ‘Kördüğüm’. Haberde, dizinin yapım ortaklarından Okyu Films’in ‘Kördüğüm’ün yurt dışı yayınlarının durdurulması için harekete geçtiği belirtiliyor. Okyu Films’in, diziyi yayınlayan Netflix, Canal 13 (Arjantin), Imedi TV (Gürcistan) ve Nova’dan (Hırvatistan) yayınlarını durdurmasını talep edeceği yazıyor.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin