Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul'dan ayrılacak mı?

Ünlü oyuncu, TRT'nin reyting rekortmeni dizindeki geleceği hakkında konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul'dan ayrılacak mı?

TRT'nin reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, ikinci kez Vakıfbank’ın reklam yüzü olması nedeniyle önceki gün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Reklam filmi çekimleri sırasında hasta olduğunu anlatan oyuncu, “İlaçlarla ve antibiyotiklerle çekimi sürdürdüm. Hasta olmamak elde değil. Dizi nedeniyle sürekli çamur ve soğuğun içindeyiz” dedi.



'Bitirilmeyecekse, ben bırakmaktan yana değilim'



Oyuncu, diziden ayrılacağı söylentilerine de yanıt verdi: “Reytinglerimiz çok yüksek, insanın bırakası gelmiyor. Bitirilmeyecekse, ben bırakmaktan yana değilim. Bu standartlarda bir iş uzun zamandır yapılmıyordu. Hikayemiz de iyi oturdu.”



Dizi setinde yaşanan talihsiz kazayı da anlatan Düzyatan, “Elektrik kaçağı nedeniyle yangın çıktı, kostümlerimiz yandı. Kostüm stoğumuz da az, böyle bir kriz yaşadık” dedi.



'Afrika’dan sonra Kuzey Kutbu...'



Afrika’da çektiği vahşi doğa fotoğraflarıyla sergi açan ve elde ettiği gelirle Afrika’da su kuyuları açtırmaya hazırlanan ünlü oyuncu, fotoğraf çekmeye devam edeceğini söyledi: “Bu bir tutku. Yapmaya devam edeceğim. Afrika’dan sonra Kuzey Kutbu’nda da fotoğraf çekmeyi düşünüyorum. Ne kadar Afrikalı insana destek olabilirsem o kadar mutlu olacağım.”



'Bizim gibi insanlar, yatırımdan çok anlamaz'



Engin Altan Düzyatan, başrol oyuncularının aldığı ücretlerin çok konuşulduğu hatırlatılıp “Siz nereye yatırım yapıyorsunuz?” diye sorulunca şöyle dedi: “Bizim gibi insanlar, yatırımdan çok anlamaz. Ev almak gibi yatarımlar yapıyoruz, çoluğumuz çocuğumuz için. Çok zor kazanıyoruz, risk alma, büyük şeylere yatırım yaparak büyük şeyler kazanma taraftarı değilim. Ben hiçbir zaman matematik adamı olmadım, daha çok duygu adamı oldum.”



'Emir’e bir kardeş gelebilir'



Geçen yıl baba olan Düzyatan, ikinci bebeği düşünüp düşünmedikleri sorusuna da şöyle yanıt verdi: “Allah herkese nasip etsin, müthiş bir duyguymuş. Kardeş önemli bir dayanak. Emir’e de bir kardeş gelebilir.” (Hürriyet)



Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul'dan ayrılacak mı?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin