Enver Aysever'den yeni kitap: Kişisel Direniş

Ünlü televizyoncu ve yazar Aysever'in yeni kitabı, raflardaki yerini aldı...

Google Haberlere Abone ol
Enver Aysever'den yeni kitap: Kişisel Direniş

Deneyimli televizyoncu ve yazar Enver Aysever'in yeni kitabı Kişisel Direniş, okuyucularıyla buluştu.



Aysever, Doğan Kitap'tan çıkan "Kişisel Direniş" kitabında; 125 kısa yazısına yer veriyor. Kitap, bu yönüyle kişisel manifesto olma özelliğini de taşıyor.



Enver Aysever'den yeni kitap: Kişisel Direniş



Enver Aysever bu kitapta, edebiyattan sanata, güncel olaylardan siyasete, kişisel gelişimden astrolojiye çok geniş yelpazedeki yazılarıyla, öğrencilik yıllarına, iş hayatına, işsizlik günlerine de uzanarak, başkaldırının, direnmenin hikayesini anlatıyor.



CNN Türk'te "Aykırı Sorular" programının sonlandırılması ve görevine son verildiği bir dönemde, davet edildiği panelde konuşma yaparken kendisine yöneltilen, “İşsizsiniz, bundan sonraki kariyer planınız nedir?” sorusunu, “Bir kariyer planım yok, sadece haysiyet planım var benim” şeklinde cevaplayan Aysever, “Sabah tıraş olurken aynaya bakıyorum, kıl dönmesi dışında gördüğüm adamdan hoşnudum” diyor.



İnandıklarını, dobra dobra dile getiren yazar, Aziz Nesin’le ilgili anılarını da kaleme alıyor ve Nesin’in “Solcu bir yazar sağcılarca biraz da olsa desteklendi, pohpohlandı mı, aman ben nasıl ve nerde yanlış yaptım diye kendine gelmeye çalışmalıdır” nasihatini hatırlayarak, kırk üç yaşında olduğunu, çok şükür bu felaketi yaşamadığını söylüyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin