Erkenci Kuş'un Cey Cey'i ve Avlu dizisinin Kudret'i aynı filmde buluştu! İşte, fragman...

Başrollerinde Serkan Dağlı, Anıl Çelik ve Nursel Köse'nin yer aldığı 'Ölü Yatırım' filminin fragmanı yayında!

Google Haberlere Abone ol
Erkenci Kuş'un Cey Cey'i ve Avlu dizisinin Kudret'i aynı filmde buluştu! İşte, fragman...

Çekimleri geçtiğimiz şubat ayında tamamlanan ve 21 Eylül’de vizyona girecek olan “ÖLÜ YATIRIM” filminin fragmanı görücüye çıktı. Kahkaha dolu sahnelerin paylaşıldığı fragman, izleyicilerden tam not aldı...





VOLEYİ VURMA HİKÂYESİ!



Yapımcılığını Marka Film -Temel Kankıran’ın üstlendiği “ÖLÜ YATIRIM” filmi sezonun en iddialı komedilerinden biri... Çekimlerinin büyük bir bölümü mezarlıkta yapılan film, iki hayta kardeşin voleyi vurma hikâyesini konu ediniyor.



Erkenci Kuş'un Cey Cey'i ve Avlu dizisinin Kudret'i aynı filmde buluştu! İşte, fragman...



GÜÇLÜ OYUNCU KADROSUYLA DİKKAT ÇEKİYOR!



Star TV’de yayınlanan “Erkenci Kuş” dizisinde canlandırdığı “Cey Cey” karakteriyle hatırı sayılır bir üne kavuşan Anıl Çelik ve yine Star’da ekrana gelen “Avlu” dizisinin “Kudret”i deneyimli oyuncu Nursel Köse, beyazperdenin özgün komedilerinden olan “ÖLÜ YATIRIM” filminde buluştu.



Erkenci Kuş'un Cey Cey'i ve Avlu dizisinin Kudret'i aynı filmde buluştu! İşte, fragman... - Resim : 2



”RİVA’YA BÜYÜK BİR PLATO KURULDU!”



Çekimleri şubat ayında yapılan film için Riva’ya büyük bir plato kuruldu. Bir komedi filmi için şimdiye kadar inşa edilen en büyük mezarlık olma özelliği taşıyan sette, çekimler yaklaşık 1 ay sürdü. Film, komediye bambaşka bir soluk getirme iddiasıyla 21 Eylül’de izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.



Erkenci Kuş'un Cey Cey'i ve Avlu dizisinin Kudret'i aynı filmde buluştu! İşte, fragman... - Resim : 3



Oyuncu kadrosunda Serkan Dağlı, Anıl Çelik, Öykü Çelik, Ceren Kaplakarslan, Nursel Köse, Köksal Engür, Ekin Mert Daymaz, Alican Yetkin, Seyithan Özdemir ve Serkan Ercan gibi isimlerin yer aldığı filmin senaryosu ise başrol oyuncularından Serkan Dağlı’ya ait.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin