Ertuğrul Özkök açıkladı: Türkiye'nin en yakışıklı 11 Fenerbahçelisi

Hürriyet yazarı, en yakışıklı Fenerbahçelileri yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul Özkök açıkladı: Türkiye'nin en yakışıklı 11 Fenerbahçelisi

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, bugünkü köşe yazısında 'Türkiye'nin en yakışıklı 11 Fenerbahçelisi' açıkladı. Özkök kendisini ise 'Testesteronuen yüksek Fenerbahçeli' ilan etti.



Ertuğrul ÖZKÖK / HÜRRİYET



Türkiye'nin en yakışıklı 11 Fenerbahçelisi



1- MUSTAFA KEMAL



KLASMAN DIŞI AÇIK ARA



En yakışıklı Fenerbahçeli o. Hangi kategoriyi yazarsanız yazın, yakışıklılık, giyim kuşam, karizma, etkinlik, hayranlık, liderlik, vatana hizmet...



Hepsinde açık açık açık ara Mustafa Kemal...



İyi ama o Fenerbahçeli mi diye sormayın...



Bugün bu ülkede adı “milli” olan ligler varsa... Statlarımızın tepesinde Türk bayrağı asılıysa, maçlarımızı o bayrağın altında oynuyorsak... Her kulübün kurucusu da, onursal başkanı da, bir numaralı taraftarı da o...



2- CAN BARTU



FENER’İN İKİNCİ EN EFSANE YAKIŞIKLISI



Modernite 10 puan... Giyim kuşam 10 puan... Karizma 10 puan... Formayı taşıma 10 puan... Karizmayı sürdürebilirlik 10 puan. Puro içme sanatı 10 puan. Etkileyicilik 10 puan.



Hem futbol, hem basketbol... Sadece Türkiye’nin değil İtalya’nın da Sinyor Bartu’su



Banko iki numara...



3- TARIK AKAN



UNUTTURAMAZ KİMSE ONU



Taraftarın hası... Mertliğin ve duruşun kitabını yazmış adam. 3 Temmuz’dan sonra şaha kalkmış bir Fenerbahçelilik ruhu varsa... İşte onu en iyi taşıyan taraftarlardan biri. Önceleri güzel çocuktu. Sonraları yakışıklı adam oldu. En sonunda da adam gibi adam oldu.



“Asrın yakışıklımız” o bizim...



4- KADİR İNANIR



EN YAKIŞIKLI EN AĞIR ABİ



Karadeniz’e bir kontenjan ayırmak gerekirse, banko onun. Ayırmasak da yine onun. Harbi Fenerbahçelidir. Üzerinde forma olmasa bile, şöyle duruşuna bir bakıp “Bu arkadaş muhakkak Fenerbahçelidir” dedirten taraftar.



Bir de harbi yakışıklı adam. Üstelik keçilere haddini bildirmeyi de biliyor.



5- NEJAT İŞLER



TARAFTAR ŞİİRİNİ YAZAN ADAM



Duruş, tavır, hal ve eda dedik ya... Can Bartu’ya 10 puan verdik ya... Hepsinin aynısı Nejat İşler’e de... Her takımın isteyeceği taraftar...



Bir insan tribüne yakışır mı... Evet odur işte. Tribüne yakışan yakışıklı. Üstelik “Bizim aşkımız Fenerbahçe. Kimilerine göre anlamsız, bize göre hesapsız” şiirini yazan çocuk...



Helal olsun o da hem yakışıklı hem harbiden Fenerbahçeli.



6- ALİ KOÇ



TORPİLSİZ LİSTEDE



Bileğinin hakkıyla, genetiğinin katkısıyla listede. Baba baskısına, mahalle baskısına rağmen Fenerbahçeli olmuş harbi Fenerbahçeli. Yeni nesil yakışıklı kategorisinde önde koşanlardan. Yakışıklılığının arkasına karizmayı da iyi yerleştirmiş.



7- BURAK ÖZÇİVİT



YENİ NESLİN BİR NUMARASI



Yakışıklı çocuk, iyi oyuncu, iyi taraftar. 19 numara formasıyla hep tribünde. Tribünün afilisi. Can yakacak kadar esaslı yakışıklı, gönül çelecek kadar Fenerbahçeli. Yeni nesil yakışıklı kontenjanında Ali Koç’un önünde... Yedi numarada olduğuna bakmayın, yaşı biraz büyüsün kesin üst sıralarda.



8- SADETTİN SARAN



BODY KONTENJANINDAN



NE diyordu bu takıma ruhunu veren büyük önder: “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim”. Çevik yerine “yapılı” koy, işte o. Sadece yakışıklı değil, yakışıklı kalmayı bilen Fenerbahçeli. Taraftar arasında “body” yarışması yapılsa, banko bir numara.



9- ÖNDER FIRAT



YÖNETİMİN YAKIŞIKLISI



Yakışıklılıkta Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nun kesin bir numarası. Yaş kategorisi desen, nereye sokacağını bulamazsın. Yaşını hiç göstermeyenlerden. Yeni genç kategorisinin üstü, yeni orta yaşın en altı. “Body” kategorisinde, yarışamasa da Sadettin Saran’la dripling atabilir. Giyim kuşam ve elbiseyi taşımada da 10 puan.



10- NEŞET YALÇIN



MOURINHO HAVALISI



Aziz Yıldırım’ın kuzeni olduğuna bakmayın, bileğinin hakkıyla listede. Kırlaşmış saç, ona biraz Fener’in Mourinho’su havası verip, karizmaya destek ünitesi haline gelmiş. Erken kırlaşmış saç listesi ayrı yapılsa, kesin bir numara. Orta yaş kuşağın genç kategorisinde de sağlam konumda. Aileden taraftar olması da artı puan.



11- UĞUR DÜNDAR



KALIP HÂLÂ YERİNDE



ONA “Medyanın temsilcisi” desek haksızlık ederiz. Her kategoride bu listeye girecek adam. Boy bos, kalıp, duruş, eda, taraftarlık... Hangi kategoriye soksan yarışır. Gençken yakışıklılık Allah vergisi. Orta yaşta yakışıklılık, genetik miras. Altmış üstü yakışıklılık, yani sürdürülebilirlik... İşte o da irade... Hepsi bu yakışıklı Fenerbahçelide var...



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin