Esma Sultan'a unutulmaz doğum günü kutlaması!

Sonu karakolda biten sürpriz kutlama çok konuşulacak.

Google Haberlere Abone ol
Esma Sultan'a unutulmaz doğum günü kutlaması!

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, Star TV’nin fenomen dizisi 'İstanbullu Gelin'in 26 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek yeni bölümüne Esma Sultan’ın 61. yaş kutlaması damga vuracak.



Esma Sultan'a unutulmaz doğum günü kutlaması!



Esma Sultan’ı eve geri döndürebilmek için yaş gününü fırsat bilen Boranlar, sürpriz kutlama için harekete geçerler. Ancak sürpriz doğum günü organizasyonunu Süreyya’nın teyzesi Senem üstlenince partinin sonu hiç umulmadık bir şekilde biter.



Esma Sultan'a unutulmaz doğum günü kutlaması! - Resim : 2



Kız kıza eğlenmek için Esma Sultan’ı da zorla getirdikleri mekan kumarhane çıkar. Üstelik polisler baskın için o geceyi seçer. Telaş içinde tuvaletten kaçmaya çalışan Boran Kadınları polise fena yakalanırlar.



Esma Sultan'a unutulmaz doğum günü kutlaması! - Resim : 3



Şimdiden ses getiren bölümden renkli kareler basınla paylaşılırken Boran erkeklerinin bu olaya nasıl tepki verecekleri ise büyük merak konusu. İstanbullu Gelin beklenmedik gelişmelerle Cuma akşamı Star’da.



Esma Sultan'a unutulmaz doğum günü kutlaması! - Resim : 4Esma Sultan'a unutulmaz doğum günü kutlaması! - Resim : 5Esma Sultan'a unutulmaz doğum günü kutlaması! - Resim : 6Esma Sultan'a unutulmaz doğum günü kutlaması! - Resim : 7


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin