Eylem Toraman'ın darp raporundaki yeni görüntüleri ortaya çıktı

Beşiktaş ve Milli Takımın eski futbolcularından İbrahim Toraman ile avukat eşi Eylem Toraman'ın çekişmeli süren olaylı boşanma davasında sular durulmuyor.

Google Haberlere Abone ol
Eylem Toraman'ın darp raporundaki yeni görüntüleri ortaya çıktı

Görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştiren İbrahim Toraman ve Eylem Toraman çifti, bir süredir boşanma davaları ile gündemden düşmüyor.



Eşi İbrahim Toraman’dan dayak yediğini iddia eden Eylem Toraman’ın, mahkemeye sunduğu son dilekçesinde ise daha önce basında da yer alan görüntüleriyle darp raporunun uyuşmadığı ve mahkemenin bu nedenle ertelendiği öne sürüldü.



Eylem Toraman'ın darp raporundaki yeni görüntüleri ortaya çıktı



Star TV’nin “Duymayan Kalmasın” programına konuşan Eylem Toraman ise 4,5 yıllık ilişkisi boyunca İbrahim Toraman’ın kendisini bir kez değil, birden fazla kez darp ettiğini ifade etti ve 1 Aralık’ta görülen duruşmanın iddia edildiği gibi çelişkili darp raporu yüzünden değil, eşi hakkındaki delillerin toplanması ve tanıkların çağrılması için ertelendiğini açıkladı ve “uyuşmayan darp raporu konusu sözkonusu dahi değil.



Eylem Toraman'ın darp raporundaki yeni görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 2



Celse zaptında da böyle bir şey kesinlikle yok. İbrahim Toraman kendisini aklamak için yalan haber yaptırıyor” dedi. Eylem Toraman’ın rapora konu olan darp olayının görüntüleri ise ilk kez “Duymayan Kalmasın”da programında yayınlandı.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin