'Fatih Portakal'ın izlenme oranı ne olacak?'

Sina Koloğlu, seçim ekranlarını yorumladı.

Google Haberlere Abone ol
'Fatih Portakal'ın izlenme oranı ne olacak?'

Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, televizyonların seçim ekranlarını değerlendirdi. Koloğlu, en çok izlenen programa imza atmasına rağmen en çok eleştiriyi alan Fatih Portakal için de "Bundan böyle ‘izlenme oranı’ ne olacak?" dite sordu.



Sina KOLOĞLU / MİLLİYET



Veyis Ateş ‘Oh’ dedi



YSK, ‘açıklayabilirsiniz’ dedi. Saniyeler vardı. Habertürk’te Veyis Ateş, ekranda bize sunmadan önce verileri görüyordu. Duygularını, “Oooo, ilk sonuçları 21.00’e kadar öğreniriz” cümlesiyle anlattı. AA’nın, çok yüksek orandaki ilk sonuçlarıydı anladığım, ‘ooo’ lar..



Halk TV, nasıl yapsak havasındaydı



Halk TV, muhalefetin sesiydi. Kanalda durumlar nasıldı? ‘Bu fark kapanır’la başladı, ‘Bu sonuçlarla ne yapsak?’ havasıyla kapandı. Gezici anket başkanı Murat Gezici, “İkinci tura kalır” iddiasındaydı...



Fatih Portakal; gecenin gündemi



Sosyal medyada tartışılan konu başlıklarından biri de Fatih Portakal oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde Portakal, “Yine bizi asarsınız, AA’nın verdiği rakamları veriyoruz” dedi. Muhalif kimliğiyle biliniyor ve haber bülteni bu şekliyle izleniyor. “Bu verileri nasıl verirsin, hiç verme” twet’leriyle karşılaştı. Hem izlendi, hem eleştirildi... Bundan böyle ‘izlenme oranı’ ne olacak?



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin