Festtogether’ın ikinci ayağı KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşti!

Athena, unutulmaz performanslarından birini headliner olduğu Festtogether müzik festivalinde sergiledi.

Google Haberlere Abone ol
Festtogether’ın ikinci ayağı KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşti!

14 Eylül’de Ataşehir DasDas’ta Bob Geldof ve Büyük Ev Ablukada’nın sahne alması ile başlayan Festtogether’ın ikinci ayağı 28 Eylül’de İstanbul’un en gözde organizasyonlarına ev sahipliği yapan KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşti.



Sahne performansı ile farkını her zaman ortaya koyan Türk rock sahnesinin en güçlü gruplarından Athena, unutulmaz performanslarından birini headliner olduğu Festtogether müzik festivalinde sergiledi.



İlk albümleri Skalonga'dan (1998) son albümleri Altüst'e (2014) kadar, hit olmuş şarkılarından oluşan geniş repertuvarları ile yine özel bir konser performansına daha imza attı.



Athena’dan önce ise ünlü İngiliz grup UNKLE sahne aldı. Solisti James L awelle ‘İstanbul’da ikinci kez sahne almaktan mutluluk duyuyorum ve şehrinizi çok seviyorum’ dedi.



Yeni Zellanda’lı ve iki platin ödüllü Kimbra, 3.yeni nesil gruplarından Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Son Feci Bisiklet’in sahne aldığı festivale binlerce kişi katıldı.



Festivalde ayrıca  Buğday Ekolojik Yaşam Derneği, TOG, Adım Adım, TEGV, Tider, Türkiye İhtiyaç Haritası, gibi birçok STK standları ile yer alarak İstanbulluları sosyal fayda odaklı bir günle buluşturdular.



Dünyadaki büyük festivaller her yıl toplam 20 bin ton atık üretiyor. Kişi başına 2.8 kilo atık düşüyor. Festtogether’ın en önemli amacı müziğin birleştirici gücünü kullanarak ekolojik bilinci yükseltmek.



Festivalin her yıl Türkiye’nin belli illerinde yapılması planlanıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin