Geleceğin Starı yarışmasından ilk tanıtım yayınlandı!

Star'ın yeni yarışmasından ilk tanıtım paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Geleceğin Starı yarışmasından ilk tanıtım yayınlandı!

Star TV’nin iddialı yarışması 'Geleceğin Starı'nın çalışmaları ilk tanıtımı yayınlandı. 25 Film’in imza attığı projede, önümüzdeki sezon Star’da ekrana gelecek olan dizilerinin bir tanesinde rol alacak yıldızlar seçilecek.




Hayatının rolüne hazır mısın? Seni bekliyoruz! #GeleceğinStarı yakında başlıyor. Başvurmak için tıklayın: https://t.co/V0gRBOeMVv pic.twitter.com/13JZtbaI01


— STAR TV (@startv) 3 Mayıs 2018


Haziran ayında izleyici karşısına çıkacak olan 'Geleceğin Starı' televizyon dünyasına yepyeni yüzler kazandırmayı hedefliyor. Birbirinden ünlü isimlerden oluşacak jüri, her hafta belirlenen konseptte kendi oyunculuklarını sergileyecek 16 yarışmacıyı değerlendirecek.



Her hafta bir konuk jürinin de yer alacağı Geleceğin Starı, ilk bölümünde de sürpriz isimleri ağırlayacak.



Yarışmacılar, tüm hafta yine sektörün en iyi oyuncularından oluşturulan koçlarla performanslarına çalışacaklar ve jüri karşısına geçerek, skeçlerini oynacaklar. 13 hafta sonunda ekranın yeni iki yüzü seçilecek.



Programın her bölümde iki yarışmacı elenecek ve bir sonraki hafta yine daha önceden belirlenen iki yarışmacı programa dahil olacak.



Sektöre yeni yüzler ve yetenek kazandırmak isteyen ve bu amaçla yola çıkılan programda büyük ödül Star’da yayınlanacak bir dizide rol almak.



İnanılmaz çekişmelerin olacağı ve yarışmacıların her hafta daha iyi olabilmek için hırsla performans sergileyecekleri sahnede on üç bölüm sonunda seçilen iki kişi STAR’ın yüzleri olacak.



Yarışmaya yoğun ilgi



Dün gece yayınlanan ilk tanıtımın ardından programa Startv.com.tr üzerinden binlerce başvuru yapıldı. Genç yeteneklerin oyunculuklarını sergileyeceklerini Geleceğin Starı’nın ilk elemesi, 10 Mayıs’ta İzmir’de gerçekleşecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin