Genç iletişimciler zirvede!

29. Genç İletişimciler Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler, Yeditepe Üniversitesi’nde törenle ödüllerini aldı.

Google Haberlere Abone ol
Genç iletişimciler zirvede!

Aydın Doğan Vakfı (ADV) tarafından nitelikli medya çalışanı yetişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen 29. Genç İletişimciler Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler, Yeditepe Üniversitesi’nde törenle ödüllerini aldı. Ziya Kürküt’ün sunduğu törenin açılış konuşmasını Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner yaptı. 42 üniversitenin iletişim fakültelerinden “yazılı, görsel, işitsel, reklam, halkla ilişkiler ve internet yayıncılığı” dallarında 1087 öğrencinin 917 çalışma ile katıldığı yarışmada, 25 üniversiteden 102 öğrenci 59 proje ile ödüle değer görüldü.



Haber-araştırma dalında birinci olan Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Furkan Arıcan’a ödülünü Aydın Doğan verdi. Haber-araştırma dalında ikinci olan Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri Berivan Bila, Murat Makas ve Pelin Alparslan ile üçüncü olan Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi öğrencisi Fatma Kapusuz’a ödülünü Bedrettin Dalan verdi.



Röportaj dalı birincisi Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Hayati Koray Korkmaz, ikinci olan Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Sariye Nur Dönmez ile üçüncü olan Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Ozan Oğuz Kurt’a ödüllerini Hanzade Doğan Boyner ile Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl verdi.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin