'Gönder Gitsin'de romantik evlenme teklifi!

Karga Seven Pictures’ın, Türkiye’deki ilk projesi “Gönder Gitsin”in bu akşamki bölümünde ilginç anlar yaşanacak...

Google Haberlere Abone ol
'Gönder Gitsin'de romantik evlenme teklifi!

Ekranların en farklı yarışma programı “Gönder Gitsin”, sıcak yaz akşamlarında eğlenceli bölümleriyle FOX izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.



Sunuculuğunu Timur Acar’ın yaptığı Gönder Gitsin’in bu akşam 00:15’te yayınlanacak olan altıncı bölümüne, 5 aylık evli Merve-Okan Türkyılmaz çiftinin evlilik teklifi damgasını vurdu. Teklif bile almadan evlendiklerini söyleyen Merve’ye Timur Acar’dan destek geldi. Bunun üzerine Okan Bey dizlerinin üzerine çökerek aylar önce yapması gereken teklifi yaparak Merve Hanım’a ve stüdyoya duygusal anlar yaşattı.



Yakın arkadaş olan Meral Yalçın ve Zeynep Avşar ikilisi enerjileri ile yarışmaya renk kattı. İlk iki soruda hayli zor anlar yaşayan ikili Bremen Mızıkacıları sorusuyla hem kendi kafalarını karıştırdı hem de izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Yarışmacıların “Afrodizyak” sorusuna yaptığı yorumlar Timur Acar’ı şaşkına çevirdi.



Çevreci ve gezgin arkadaşlar Egemen Yavaş-Gülsen Geçim ikilisinden bisikleti ile Üsküdar’dan yola çıkıp Londra’ya giden Egemen’in yolculuk maceraları ve Egemen ve Gülsen’in “hindi” ile sınavı görülmeye değer anlara sahne oldu. İkilinin ilginç diyaloglarına tanıklık edeceğiniz bu büyük eğlenceyi kaçırmayın.



Gönder Gitsin yeni bölümüyle bu akşam saat 00:15’te FOX’ta.



Alışılmışın dışında bir formata sahip olan “Gönder Gitsin” de soruların cevapları dört şıklı fotoğraflardan oluşuyor. Soru ile beraber konu başlığına uygun olan üç fotoğraf ve uygun olmayan bir fotoğraf yarışmacıların karşısına çıkıyor. Yarışmacılar uygun olmayan fotoğrafı bulmaya çalışıyor. Uygun olmayan fotoğrafı bulan yarışmacılar büyük ödüle giden 10 soruluk yolda ilk önemli adımı atmış oluyor. Yarışmanın büyük ödülü ise tam 150.000 TL. 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin