Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden ilişkisi sona erdi!

Rüzgar Mağden 'Ölene kadar ayrılmayacağız' demişti...

Google Haberlere Abone ol
Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden ilişkisi sona erdi!

83 yaşındaki usta sanatçı Gönül Yazar'ın 51 yaşındaki sevgilisi Rüzgar Mağden hakkında flaş bir iddia ortaya atılmıştı.



Mağden’in, internet üzerinden birisiyle sanal arkadaşlık kurup cinsel içerikli mesajlar yolladığı iddia edilmişti. Bu iddialar sonrası Yazar, Mağden’den ayrıldı.



'Sinek küçüktür ama mide bulandırır'



Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre; Gönül Yazar, bu iddiaların ardından Rüzgar Mağden’den ayrıldı. Yazar, ayrılığı şu sözlerle duyurdu:



"Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Ben hep arkasında durdum geçmiş gitmiş sanal da olsa o cinsel lafları nasıl edebildi. Biz nasıl yüz yüze bakacağız… O bakıyor da ben? Çok zor, bütün güzel hislerim uçtu gitti. Ah! Ben utanıyorum. Kadınlar sanal ama cinsel yazılar doğru. Çünkü sahi sanmış bu beyefendi. Ama eski bile olsa cinsel içerikli yazı ve konuşma bana göre değil. Ben modern bir kadınım ama bir yanım da muhafazakâr, yani özellikle bu konularda.. Beni anlaması lazım yüzüne ve gözlerine bakamadım çok üzgünüm, ayrılamayız sanıyordum her şeye rağmen ama soğukluk girdi bir kere bütün sihir bozuldu. ‘Bekar bir erkektim geçmişte' diyor her erkek geçmişte de olsa cinsel konuşmak çok banal öyle belden aşağı nasıl olur ya! İnsan utanır şaştım kaldım…"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin