Hakan Yılmaz’a yeterince destek verildi mi?

Hürriyet Magazin Konseyi, Hakan Yılmaz ve eşine yapılan saldırıyı masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
Hakan Yılmaz’a yeterince destek verildi mi?

Cengiz SemercioğluÖmür GedikMelike Karakartal ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Hakan Yılmaz’a yeterince destek verilmedi



Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz, İstanbul’un göbeğindeki bir otelin lobisinde hiç tanımadıkları kişilerin saldırısına uğradı. Hakan Yılmaz, daha sonra bir basın toplantısı düzenleyerek olayın detaylarını anlattı. Oyuncunun sesini yükseltmesi konusunda Konsey ne diyor ve sizce bu konuda yeterince destek gördü mü?



Melike Karakartal: Saldırgan, Hakan Yılmaz’ın vatana, millete, bayrağa hakarette bulunduğunu iddia etti, darp ettikleri eşini de görmediğini söyledi.

Ardından kamera kayıtları çıktı ortaya. Saldırganlar mağdur edebiyatını nasıl yapacaklarını pek iyi biliyorlar. Türkiye’de suç, saldırı, taciz, şiddet cezasız kaldıkça daha çok göreceğiz böyle olaylar. Görüyoruz zaten. Türkiye’nin en büyük sorunu cezasızlıktır.



Onur Baştürk: Bu olayda asıl korkunç olan, olayı gerçekleştiren şahsın zeytinyağı gibi üste çıktığı açıklaması. Kendini haklı görmesi ve esas kendisinin töhmet altında bırakıldığını belirtmesi. Kamera kayıtlarında her şey açıkça görülüyor oysa. Kimse aptal değil.

Gel gör ki devir şiddetin olağanlaştırıldığı, demagojiyle vandallığın esas güç olduğu bir devir. Akıl ve duygunun bittiği yerdeyiz.

Hakan Yılmaz’a yeterince destek verilmediğini düşünüyorum. Çok üzücü, hepimiz adına.



Cengiz Semercioğlu: Karşı tarafa bırakın vurmayı; itmek, dokunmak bile suç olarak görülmeli.

Amerika’da böyle olduğu için sokakta iki kişinin kafaya kafaya bağrıştığı ama birbirlerine hiç dokunmadığı kavgalar görürsünüz. Dokunduğu anda suç çünkü...

Bizde isteyen istediğine istediğini yapıyor...



Ömür Gedik: Susma sustukça sıra sana gelecek diyorum. Hakan Yılmaz çok kibar biri. Başına gelen de çok üzücü. Olay Hakan’ın çabaları sonucu medyada yer aldı. Ama keşke daha fazla destek olunabilseydi kendisine. Biraz empati yapmamız gerekmiyor mu!



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN



Ünlü oyuncu ve eşine otel lobisinde dayaklı saldırı!



Hakan Yılmaz ve eşini darp etmişti... Sosyal medya paylaşımları dehşete düşürdü



Hakan Yılmaz, saldırı sonrası ilk kez sahnede!



Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz'a saldırı görüntüleri ortaya çıktı!



'Kime şikayet edeceğiz bu otel haydutlarını?'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin