Hangi iki ünlü, Demet Akalın'ın konserinde sigara içti?

Ebru Yaşar, Akşam Life'taki köşesinden önemli bir magazin kulisi aktardı...

Google Haberlere Abone ol
Hangi iki ünlü, Demet Akalın'ın konserinde sigara içti?

Akşam gazetesinin magazin eki Akşam Life'ta yazmaya başlayan şarkıcı Ebru Yaşar, bugünkü yazısında dikkat çeken bir magazin olayına dikkat çekti.



Şarkıcı Demet Akalın'ın geçtiğimiz cumartesi Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konserini izleyenler arasında eski futbolcu Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber ve ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın da olduğunu belirten Yaşar, iki ünlü ismin konser salonunda gizli gizli sigara içtiğini yazdı.



İşte, Yaşar'ın o yazısı:



"Demet Akalın, Bostancı Gösteri Merkezi’nde bir konser verdi. Ben gidemedim ancak dostlarım anlattı. Gerçekten çok başarılıymış. Tebrik ediyorum Demet’i.



Şimdi size bu konserin seyirci tarafından izlenimlerini aktarmak istiyorum:



Binlerce insan toplanmış. Gerçekten her sanatçıyı mutlu edecek bir ortam.



VIP bölümü ise “Yıkılıyor.” Ünlüler dolu. Hepsi Demet’i dinlemeye gelmiş. Sıra sıra oturuyorlar.



Derken içeri internet fenomeni Kerimcan Durmaz giriyor. Sanki bir siyasi parti kongresi de tek aday olan lider gelmiş. Salon inliyor alkıştan. Yüzlerce kişi yığılıyor çocuğun üzerine. Hepsinin derdi selfie çektirmek. Bir, iki, 50, 100 derken uzayıp gidiyor. Bitmek bilmiyor bir türlü. İki sıra öteden üstüne atlayan mı istersin, kendini paralayıp yanağını yanağına çeken mi? Koltuklarda oturan ünlülerimiz altta kalıp eziliyor neredeyse. Konser başlayacak ama dinleyen yok. Neyse Kerimcan canını kurtarıyor bir şekilde, konser başlıyor.



Konser verilen podyum ‘T’ şeklinde. Hani eski Türk filmlerinden bilirsiniz. Sahneye dikine bir ‘T’ harfi konmuş gibi. Bu sahne düzeni gerçekten biz solistleri rahatlatır. Böylece hareket alanınınız artar salona daha bir hâkim olursunuz.



İşte bu sahnenin tam ucunda değeri ben diyeyim 20 bin euro, siz deyin 30 bin euro olan Hermes marka timsah derisi bir çanta duruyor. Belli ki en önde oturan VIP’den biri çantasını ne kucağında tutabilmiş ne de yere koyabilmiş. Bulduğu tek yer sahnenin en ön noktası. Arkadan bakanların şöyle bir manzara görmesi muhtemel: “Önce bir timsahın derisinden yapılmış servet değerinde bir çanta, arkasında Demet Akalın ve dansçılar.”



Sahnede şarkı söyleyen bir sanatçı varken hiç yapılacak bir şey mi bu? Ama dansçılar işlerine öyle konsantre ki çanta bir anda ayakları altında kalıyor. Çanta yuvarlanıveriyor sahnenin ortasına. Derken kalabalıktan endişeli bir kadın sesi duyuluyor: “Hermes’im. Hermes’im nerede?” Dikkatinizi çekerim “Çantam nerede” değil, “Hermes’im nerede?”



Sahnedeki “Timsah” bir şekilde indiriliyor. Konser de tam gaz devam ediyor. Derken VIP sıralarından iki kişi dikkatten kaçmıyor. O zamana kadar çok ‘cool’ duran iki ünlü, eski futbolcu Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber ve sevgili Nur Yerlitaş bir anda gözden kayboluyor. 5 saniye sonra tekrar beliriveriyor. Bir inip bir kalkıyorlar.



Arkada oturanlar bir türlü anlam veremiyor ne olduğuna. Bir süre sonra görülüyor ki, hanımlar oturdukları yerden yerlere kadar iki büklüm eğilerek sigara içiyorlar. Bunu bana konseri izleyen bir dostum anlattı. Ne diyeceğimi bilemedim kaleme döktüm."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin