Hangi ünlü şarkıcı Kalk Gidelim dizisine konuk oldu?

Kalk Gidelim, 18 Kasım Cumartesi günü TRT1'de ekran macerasına başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Hangi ünlü şarkıcı Kalk Gidelim dizisine konuk oldu?

TRT'in yeni dizisi Kalk Gidelim, 18 Kasım Cumartesi günü itibariyle TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.



İlk bölümüyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizinin konuğu ise sevilen sanatçı Gökhan Tepe olacak. Dizinin ilk bölüm çekimlerine eşlik eden Tepe, “İlk bölüm konuğu olmam beni ayrıca heyecanlandırdı. Çekimler sırasında çok keyif aldım ve eğlendim” dedi.



Hangi ünlü şarkıcı Kalk Gidelim dizisine konuk oldu?



Yönetmen koltuğuna Hatice Memiş’in oturduğu, hikayesi Güliz Kucur’a ait olan, senaryosunu ise Baykut Badem’in ve ekibinin kaleme aldığı “Kalk Gidelim” dizisi köyünü ve ailesini terk edip İstanbul’a giderek zengin bir yaşam süren Mustafa Ali’nin iflas etmesi sonucu köye dönüşünü komik biçimde ele alıyor. Bakalım İstanbul’da yaşadığı sürece ailesini arayıp sormayan Mustafa Ali’yi köyde neler bekliyor?



Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı ve Füsun Kostak’ın başrollerini paylaştığı TRT 1’in iddialı projesi Kalk Gidelim’de Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Can Kıran, Alican Okumuş, Onur Seyit Yaran, AndreyStan, İlayda Aydın, Ece Aydemir ve Sena Çakır gibi birçok oyuncu yer alıyor.



Güçlü kadrosuyla seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan Kalk Gidelim’in ekran yolculuğu 18 Kasım Cumartesi akşamı saat 20:00’da TRT 1 ekranlarında başlıyor.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin