Hürriyet, Erdoğan'ın gündeminden düşmüyor! Yine yazarlara yüklendi: Maaşlı şarlatanlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğan Grubu’yla ilgili sert sözlerine devam ediyor...

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet, Erdoğan'ın gündeminden düşmüyor! Yine yazarlara yüklendi: Maaşlı şarlatanlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATV ve AHaber ortak yayınında Mehmet Barlas'a yaptığı açıklamalarda, başkanlık sistemi, Halkların Demokratik Partisi (HDP), çözüm süreci, seçim barajı ve medya konusunda konuştu.



Erdoğan konuşmasında, Doğan Grubu’yla ilgili “Bunlar asla dürüst olmadılar. Şimdi de başyazıyla bana gönderme yapıyorlar. Sen ne yaparsan yap etrafında kimi toplarsan topla, senin maaşlı şarlatanların ne yazarsa yazsınlar” dedi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şöyle:



Belediye başkanlığım dahil, bu süreç içinde bunları çok iyi tanıma fırsatını buldum. Sürekli olarak emir sigasıyla, devamlı idare edenlere saldırdıklarını gördüm. Belediye başkanlığımda da buna benzer bazı şeyler talepleri hep olurdu. Hakkı olmayanı vermemiz mümkün değil.”



Köşe yazarları



“Onunla da kalmadı. Bunlar başbakanlık süresince bir taraftan, araya şu anda kendi bazı köşe yazarları var onların. Gerekirse zamanı geldiğinde ismen açıklayacağım. Bunlar iş takibini yapıyorlar. Hatta hatta, randevuları onlar alıyor. Geliyorlar, oturuyoruz, konuşuyoruz. Ama bakıyorsunuz, bunlar yine aynı şekilde yollarına devam ediyorlar.”



"Maaşlı şarlatanlar"



“Bunlar asla dürüst olmadılar. Şimdi de başyazıyla bana gönderme yapıyorlar. Sen ne yaparsan yap etrafında kimi toplarsan topla, senin maaşlı şarlatanların ne yazarsa yazsınlar. Ben inandığım doğruları savunacağım.”



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin