İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız evleniyor mu?

Ünlü türkücü, Show TV'de yayınlanan Seda Sayan'la programına açıklamalarda bulunmuştu.

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız evleniyor mu?

İbrahim Tatlıses, Show TV'de yayınlanan Seda Sayan'la programına açıklamalarda bulundu. İbrahim Tatlıses, Ayşegül Yıldız ile yeniden evlenebileceğinin sinyalini verdi.



Ayşegül Yıldızdan cevap geldi



İbrahim Tatlıses'in bu çıkışından sonra tüm gözler Ayşegül Yıldız'a çevrildi. Yakın çevresine türkücünün canlı yayında yaptığı açıklamalar karşısında büyük şaşkınlık yaşadığını ifade eden Ayşegül Yıldız, "İbrahim Bey çocuğumun babası. Aramızdaki sevgi, saygı her daim var olacaktır. Ancak iş yeniden evliliğe gelince, bu konuda olumlu düşüncelere sahip değilim" dediği öğrenildi.



İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız evleniyor mu?



İbrahim Tatlıses ne demişti?



İmparator lakaplı türkücü, telefonla bağlandığı canlı yayında şu ifadeleri kullanmıştı: "Ben artık İzmirliyim. Ben İzmir'i sevdim o da beni sevdim. Trilyon verseler İstanbul'a dönmem. Küstüm oaraya, beni küstürdüler. Beni vurdular, beni vurana beddua etmedim. Demek ki yaradan bana böyle bir ceza verdi. İsyan da etmem şikayet de etmem. Ben Allah'tan umudumu kesmedim. Şarkı söylemeyi özlüyorum. Sesim paslanmış vaziyette... Şarkı söylemek için Allah'a dua ediyorum. Evlenmeyi düşünüyorum. Elif'in annesi (Ayşegül Yıldız) olabilir. Önemli tekliflerim olabilir. Ayşegül Yıldız'a evlenme teklifim olacak. Aşık değilim ama evlenmek istiyorum. Kendisine bu teklifimi daha önce sunmadım. Televizyon ekranlarından ona teklif ediyorum."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin