İbrahim Tatlıses işsiz bıraktı, Muazzez Abacı kadrosuna aldı!

'Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne Muazzez Abacı konuk oluyor.

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Tatlıses işsiz bıraktı, Muazzez Abacı kadrosuna aldı!

Hülya Avşar'ın bu haftaki konuğu, Türk Sanat Müziğinin dev ismi Muazzez Abacı oldu. Abacı, çok özel açıklamalarda bulundu.



40 günlük kundakdayken diz boyu karın içine atıldım



Babasının kendisini 40 günlükken kara atıp, ağlamasından sonra, “İyi dinleyin... Kızım, Türkiye’nin en iyi sesi olacak” dediği efsaneleşen hikayesini tüm detaylarıyla ilk kez anlattı.



Aleyna’ya laf söylemek içime sinmiyor



Abacı, Aleyna Tilki’yi överken, “genç nesli desteklemek ve alkışlamak lazım” dedi.



İbrahim Tatlıses işsiz bıraktı, Muazzez Abacı kadrosuna aldı!



Hülya Avşar’dan yıllar sonra gelen itiraf!



İbrahim Tatlıses beni afişten çıkardı, Sibel Can’ı getirdi. Hülya Avşar, İzmir fuarında İbrahimTatlıses’le birlikte sahneye çıktığı yaptığı dönemde, Tatlıses’in emriyle afişten isminin çıkarıldığını ve yaşadıkları karşısında çok ağladığını söyledi. Avşar, “O sıralar Sibel Can’ı yolasım vardı” diyerek yıllar öncesi yaşadığı hayal kırıklığını itiraf etti.



Muazzez Abacı’dan gelen teklifle moralim yerime geldi



İbrahim Tatlıses tarafından işsiz bırakıldığı fuar döneminde Muazzez Abacı’nın yanına çağırdığını ve Abacı’nın alt kadrosunda çalışmaktan gurur duyduğunu söyledi.



Sezen Aksu’nun Muazzez Abacı’dan Tek İsteği Ne oldu?



Sezen Aksu’nun şarkılarını söyleyen Muazzez Abacı’dan Aksu’nun tek isteği neydi? Abacı, Sezen Aksu’nun ricasını kırmamak için nasıl gergin bir şekilde stüdyoya girdiğini de ilk kez Hülya Avşar’a açıkladı.



İlk kez bu kadar açık konuştu: “Hasan’dan çocuğum olsaydı...”



Muazzez Abacı, yeraltı dünyasının en tanınmış kabadayılarından bir tanesi olan,, iki kez evlendiği, en büyük aşkım dediği Hasan Heybetli’yle ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.



Muazzez Abacı, kızı ve torununu görmek için yılın büyük çoğunluğunu geçirdiği Amerika’daki yaşantısını ve estetiğe bakışını Hülya Avşar’a anlattı.



Muazzez Abacı’dan canlı canlı Sezen Aksu Şarkıları...



Son albümü “Sezen’imin Şarkıları”ndan canlı performansları olan Muazzez Abacı’nın konuk olduğu “Bir Hülya Avşar Sohbeti” cuma akşamı saat 00:15’te...



İbrahim Tatlıses işsiz bıraktı, Muazzez Abacı kadrosuna aldı! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin