'İhanet olmadan bir kadın bir erkeği bu hızla silebilir mi?'

Hürriyet Magazin Konseyi, Sıla ile Ahmet Kural ayrılığını değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
'İhanet olmadan bir kadın bir erkeği bu hızla silebilir mi?'

Cengiz SemercioğluÖmür Gedik ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Sıla ve Ahmet Kural sürpriz bir şekilde ilişkilerini noktaladı. Bu ayrılığı nasıl yorumluyorsunuz?



Ömür Gedik: Yılın çifti dedik, maşallah dedik, seviyeliler, çok tatlılar, aman de ne kadar yakışıyorlar dedik. Ve sanırım nazar değdirdik! Ama düşününce şöyle de bir gerçek var; ikisi ayrı dünyaların insanlarıydı, evleneceklerini de beklemiyorduk zaten! Nasılsa ayrılacaklardı, sadece bu kadar çabuk olmasına şaşırdık galiba.



Onur Baştürk: Tam bir ayrılık olmayabilir. Belki bir anlık kızgınlık, öfkedir. Her ilişkide olur. Çünkü birbirlerine hayli tutkun görünüyorlardı. Eğer tamamen bittiyse bence her ikisi de güzel bir şey yaşamış olmanın ferahlığıyla mesuttur, artık arkalarına bakmazlar diye düşünüyorum.



Cengiz Semercioğlu: Ne diyordu usta şair Hasan Hüseyin Korkmazgil; “Yalanmış hepsi yalan / Sevmek diye bir şey varmış / Sevmek diye bir şey yokmuş...”

Sıla’yla Ahmet’in aşkı da bir varmış bir yokmuş oldu.

Meğer o bakışlar yalanmış diyemeyeceğimize göre... Peki ihanet olmadan o bakışların sahibi bir kadın bir erkeği bu hızla silebilir mi? Siliyorsa Sıla’da bir problem var, yok bir gerekçesi varsa kabahatin büyüğü Ahmet’te demektir.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin