İlker Ayrık'tan stüdyoyu karıştıran oylama!

FOX'un sevilen yarışması Yaparsın Aşkım, bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Google Haberlere Abone ol
İlker Ayrık'tan stüdyoyu karıştıran oylama!

Sunuculuğunu İlker Ayrık’ın üstlendiği FOX’un büyük beğeniyle izlenen yarışma programı 'Yaparsın Aşkım'ın bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümüne "İlk buluşmada kız arkadaşına sinema parasını ödetmek açık sözlülük müdür, yoksa yüzsüzlük mü?" tartışması damga vuracak.



Ateşli tartışmaya yarışmacılar Nuran Hanım’ın eşi Şafak Bey’in tanışma hikayesi neden olu. Eşinin önce kendisini zengin gibi anlatıp aslında fakir çıkması ile bozulduğunu söyleyen Nuran Hanım’ın bir de ilk buluşmamızda sinema bileti alacak paran var mı diye sormaz mı demesiyle stüdyoyu da ikiye bölen oylama başladı. İlker Ayrık’ın Şafak Bey’in tarafını tutup onu açık sözlü ilan etmesine izleyicilerden tepki geldi.



Bunu üzerine Ayrık stüdyodakilere sordu: "İlk buluşmada kız arkadaşına sinema bileti parası sormak yüzlülük müdür? Açık sözlülük mü?" Eşinin ben bu sene seninle evlenmeyeceğim araba alacağım demesine rağmen çıldıran eşi ile evlenmeyi başaran Nuran Hanım’ın düğün hediyesi olarak ailesi bize piknik tüp taktı demesiyle ise herkes kahkahaya boğuldu.



Eğlenceli oyunları ve renkli çiftlerin sıra dışı sohbetleriyle 'Yaparsın Aşkım' bu akşam FOX TV'de.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin