'İnsanın insan olması yolunda, Sabahattin Ali büyük bir ışıktır'

Okur Sabahattin Ali'yi Zülfü Livaneli, Nebil Özgentürk, Sunay Akın ve Edip Akbayram'ın kaleminden okuyacak.

Google Haberlere Abone ol
'İnsanın insan olması yolunda, Sabahattin Ali büyük bir ışıktır'

Türkiye'nin önde gelen edebiyatçı, müzisyen ve gazetecilerini bir araya getiren Tuhaf Dergi'nin dokuzuncu sayısı Aralık ayında yayımlandı. Okurlarını, kapağında Sabahattin Ali ile karşılayan Tuhaf Dergi'nin yeni sayısında okurlar Sabahattin Ali’yi Zülfü Livaneli, Nebil Özgentürk, Sunay Akın ve Edip Akbayram’ın kaleminden okuyacak.



‘Sana da öyle gelmiyor mu?’ mottosuyla çıkan derginin dokuzuncu sayısında, açılış yazısını yazar Yekta Kopan kaleme aldı. Yayın hayatına başladığı nisan ayından bu yana kültür sanat dünyasının en çok konuşulan konularından birisi olan Tuhaf Dergi’nin Aralık sayısındaki sürprizleri ise; deniz söyleşileriyle dergiye merhaba diyen deniz tutkunu oyuncu, komedyen ve müzisyen Ata Demirer ve Hollywood’un en önemli karakter oyuncularından Julianne Moore.



Türkiye’nin dünyaca ünlü foto-muhabiri Ara Güler, müzisyen ve yazar Zülfü Livaneli, yazar Selim İleri, gazeteci Nebil Özgentürk, yazar Tarık Tufan, yazar Levent Kazak, fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut, yönetmen Tayfun Pirselimoğlu, usta gazeteci Selahattin Duman, Türk edebiyatının en önemli isimlerinden Ülkü Tamer, dünya edebiyatının önemli isimlerinden İsrailli yazar Etgar Keret ile Arjantinli yazar Alberto Manguel hikâyeleriyle Tuhaf Dergi’de yer alıyorlar.



'İnsanın insan olması yolunda, Sabahattin Ali büyük bir ışıktır'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin