İrem Derici'den şoke eden mesaj: Çok mutsuzum

Ünlü şarkıcının sevgilisi tarafından terk edildiği iddia edilmişti...

Google Haberlere Abone ol
İrem Derici'den şoke eden mesaj: Çok mutsuzum

İrem Derici, son günlerde 1 yıldır beraber olduğu Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin'le ayrılığıyla gündemde...3 hafta önce ayrılık iddiasını yalanlayan ünlü popçu, son olarak ise "Hayatımın en güzel 1 yılını geçirdim, çok beyefendi bir adamla beraberdim ve çok saygılı bir ayrılık yaşadık. Asla aldatma yok" açıklamasını yaptı. Kulislerde ise Lider Şahin'in Derici'yi terk ettiği konuşuluyor. Geçen hafta Kanal D'de sunduğu yarışma programında Merve Özbey "Vazgeçtim" şarkısını söylerken kendisini tutamayıp hüngür hüngür ağlayan ünlü popçunun bu aralar sürekli evinde ağladığı söyleniyor.



Lider Şahin ise geçen günlerde İrem Derici'nin menajerinin yaptığı "İrem hanımın yoğun temposu nedeniyle ayrılık yaşandı" açıklamasının ardından ünlü popçuyu takipten çıkarmıştı. İrem Derici'nin ise eski sevgilisinin bu davranışını görünce onu takip etmeyi bıraktığı görüldü. Öte yandan Lider Şahin'in son olarak İrem Derici'yle başta çok iyi anlaşan ancak 2 ay önce arası bozulduğu öğrenilen kızkardeşi İrem Meryem Şahin'le neşeli bir fotoğrafını paylaşıp altına "Git gide anneme benziyorsun Afitap" yazması dikkat çekti. Lider Şahin'in annesi Didem Şahin'in İrem Derici'yi başta hiç istemediği biliniyor.



İrem Derici'den şoke eden mesaj: Çok mutsuzum



Tüm bunlar yaşanırken konserden konsere koşturan İrem Derici'nin facebook'tan paylaştığı son mesaj okuyanların ağzını açık bıraktı. Dobra kişiliğiyle tanınan Derici, "Çok mutsuzum a.... Bir şey düşünemiyorum. Bana sürekli 'Ne düşünüyorsun?' diye sorma g... facebook" yazdı. Bu mesaj "İrem Derici ayrılık acısını facebook'tan çıkarıyor" yorumuna neden oldu. Bu arada İrem Derici'nin Lider Şahin'le bazı fotoğraflarını facebook sayfası dan hâlâ silmediği görüldü.



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin