İrem Derici'nin sözlerine Meclis Başkanı'ndan tepki!

Meclis Başkanı Kahraman, İrem Derici'nin, "Eşek cennetine gittim geldim" sözlerine tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
İrem Derici'nin sözlerine Meclis Başkanı'ndan tepki!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, ödülünü almak üzere sahneye çıkan şarkıcı İrem Derici'nin, "Eşek cennetine gittim geldim" sözlerine tepki gösterdi.



Buhara Medya Grubu tarafından düzenlenen “8. Uluslararası Buhara Medya Ödülleri” töreninde “Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı Ödülü"nü almak için sahneye çağrılan İrem Derici yaptığı konuşmada, geçtiğimiz günlerde hastanede yattığı günlerle ilgili, “Bildiğiniz gibi eşek cennetine gittim geldim” dedi.



Bu sırada Derici'ye ödülünü vermek üzere sahnede bekleyen TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ünlü şarkıcıyı şaşkınlıkla dinledi. Sunucunun “Seni Başkan'ın yanına alalım” demesi ile Kahraman’ın yanına gelen Derici, ödülünü Meclis Başkanı Kahraman'dan aldı.



Kahraman'ın ödülü tavırlı vermesi ise dikkat çekti. Derici, tam konuşma gerçekleştireceği sırada Meclis Başkanı Kahraman mikrofonu Derici’den isteyerek, “İrem Hanım'ın bir sözünü değiştirmemiz gerekiyor. Cennet cennettir, eşeklerin cenneti olmaz” dedi. Bunun üzerine şarkıcı Derici, “Bana eşek gözlü derlerdi de o yüzden” diye konuştu.



İrem Derici'den açıklama



Ödül törenindeki diyalogla ilgili yayımlanan haberin ardından sosyal medyada İrem Derici'nin sahneye alkollü çıktığı iddiaları ortaya atıldı. İrem Derici bunun üzerine şu açıklamayı yaptı:

"Dün gururla katıldığım ve ödül aldığım 8. Buhara Medya Ödülleri’yle alakalı hem kırıcı hem de alakasız bir haber yapılmış. 'Alkolsüz bir ödül töreninde, sahneye alkollü çıktı' haberi yapılmasına mı üzüleyim, neden kimseyle alıp veremediğim yokken bu kadar bana yürünmesine mi darılayım, bilemedim... Hatırlatayım ki ben bu yıl büyük bir hastalık geçirip yoluma mükemmel bir şekilde devam ettim. Sağlık benim için her şeyden önemli. Böyle hayal ürünü haberlerle ödülüme leke sürülmesine izin vermeyeceğim gibi yine bu haberi yapan arkadaşlara kin gütmeyeceğim. Canınız sağ olsun ama kul hakkı yediğinizde ve insan üzdüğünüzde, içinizdeki kötülüğün ışık hızıyla size geri döneceğine emin olun. Saygılarımla..."



(İHA)



İşte, o anlar;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin