İrfan Sapmaz'dan flaş ayrılık açıklaması!

CNN Türk Haber Koordinatörü İrfan Sapmaz'ın kanalla yollarının ayrıldığı iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol
İrfan Sapmaz'dan flaş ayrılık açıklaması!

Demirören Medya Grubu'nda yapılan flaş atamaların hemen ardından, CNN Türk Haber Koordinatörü İrfan Sapmaz izne ayrılmıştı. Sapmaz’ın izin dönüşü kurum ile yollarını ayıracağı iddia ediliyordu.



CNN Türk Haber Koordinatörü İrfan Sapmaz, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla ayrılık iddialarına yanıt verdi. Sapmaz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:



"Günlerden bu yana CNN Türk Haber Koordinatörlüğü görevimden alındığım yazılıyor. Ancak maalesef gazetecilik etik kuralları çerçevesinde haber siteleri telefon açıp bana herhangi bir doğrulatma yapma gereği bile duymuyorlar. 2 seneden bu yana yoğun çalışma tempom nedeni ile kurban bayramında sadece 5 gün izin yapıyorum. 15.08.2019 Perşembe günü görevimin başındayım. CNN Türk’te Allah’ın izin verdiği kadar başarılı gazetecilik olaylarına imza atmaya devam edeceğiz inşallah. Selam ve hürmetlerimle."






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Günlerden bu yana CNN Türk Haber Koordinatörlüğü görevimden alındığım yazılıyor. Ancak maalesef gazetecilik etik kuralları çerçevesinde haber siteleri telefon açıp bana herhangi bir doğrulatma yapma gereği bile duymuyorlar. 2 seneden bu yana yoğun çalışma tempom nedeni ile kurban bayramında sadece 5 gün izin yapıyorum. 15.08.2019 Perşembe günü görevimin başındayım. CNN Türk’te Allah’ın izin verdiği kadar başarılı gazetecilik olaylarına imza atmaya devam edeceğiz inşallah. Selam ve hürmetlerimle.



İrfan Sapmaz (@irfansapmaz)'in paylaştığı bir gönderi (13 Ağu, 2019, 12:41öö PDT)






Demirören Medya'da üst düzey atamalar!



Demirören Medya CEO’su Mehmet Soysal'dan ayrılık açıklaması



CNN Türk'te hangi isimle yollar ayrıldı?



CNN Türk'teki atamaların ardından hangi isim izne ayrıldı?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin