İsmail Saymaz, Cem Küçük'ün peşini bırakmıyor!

Cem Küçük'ten tazminatı ödemesini isteyen Saymaz, tazminat kararının gerekçesini paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Saymaz, Cem Küçük'ün peşini bırakmıyor!

Hürriyet Gazetesi muhabiri İsmail Saymaz, Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük'e açtığı davayı kazanmış ve Küçük'ün Saymaz'a 10 bin lira tazminat ödemesine hükmetmişti. Bu karar sonrası kişisel sosyal medya hesabından Cem Küçük'e tazminatı ödemesi konusunda çağrı yapan Saymaz, "İki gün sonra icra takibi başlatacağız. Bu süre içinde ödedi ödedi, ödemezse evdeki beyaz eşyayı kaldıracağız" dedi.



Gazeteci İsmail Saymaz'ın kendisine hakaret eden Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'ten 10 bin TL tazminat kazanmıştı. Saymaz daha önce yaptığı açıklamada, "Küçük'ü uyarıyorum: Tazminatımı yatırmadığı takdirde icra işlemi başlatacağım. Bu, tetikçi Cem Küçük'e karşı açıp kazandığım ikinci dava oldu." demişti.



Sosyal medya hesabından belirli zamanlarda Cem Küçük'ten tazminatı ödemesini isteyen Saymaz, bugün yaptığı paylaşımında mahkemenin tazminat kararının gerekçesini paylaştı.



'Küçük, tazminatı ödemezse evdeki beyaz eşyayı kaldıracağız'



Saymaz paylaşımında, "Cem Küçük’e karşı kazandığım tazminat davasının gerekçeli kararı açıklandı. Avukatlarımla konuştuk. İki gün sonra icra takibi başlatacağız. Bu süre içinde ödedi ödedi, ödemezse evdeki beyaz eşyayı kaldıracağız." ifadelerini kullandı.




Cem Küçük’e karşı kazandığım tazminat davasının gerekçeli kararı açıklandı. Avukatlarımla konuştuk. İki gün sonra icra takibi başlatacağız. Bu süre içinde ödedi ödedi, ödemezse evdeki beyaz eşyayı kaldıracağız. pic.twitter.com/VsOOpJA7bp


— İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) 2 Temmuz 2019
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin