'İzzet Öz 50. Sanat Yılı' kutlaması yapıldı!

Radyonom.com sponsorluğunda gerçekleşen geceye ünlü isimler akın etti.

Google Haberlere Abone ol
'İzzet Öz 50. Sanat Yılı' kutlaması yapıldı!

İzzet Öz’ün Radyonom.com sponsorluğunda gerçekleşen 'İzzet Öz 50. Sanat Yılı' partisi geçtiğimiz gece yapıldı. Birbirinden ünlü isimlerin katılımı ile gerçekleşen gecede Radyonom'da yer alan ZetZet Radyo'nun tanıtımı yapılırken, aynı zamanda ünlü yapımcı 70. yaş gününü de kutladı.



'İzzet Öz 50. Sanat Yılı' kutlaması yapıldı!



İzzet Öz'ün hem 70. yaşını hem de 50. sanat yılını kutladığı geceye; Halit Kıvanç, Kenan Doğulu, Ozan Doğulu, Burak Kut, Yonca Evcimik, Bülent Ortaçgil, İlham Gencer, Bora Gencer, Seyyal Taner, Fuat Güner, Teoman, Melis Sökmen, Meltem Cumbul, Erkan Özerman, Mustafa Oğuz ve Ahmet San gibi birbirinden ünlü isimler katıldı.



'İzzet Öz 50. Sanat Yılı' kutlaması yapıldı! - Resim : 2



Bu özel gecede ünlü isimlerin sahneye çıkmasıyla birlikte coşku ve eğlence ikiye katlandı. Gece, ünlü caz sanatçısı İlham Gencer ve oğlu sanatçı Bora Gencer'in performansıyla başladı. Seyyal Taner ve Olcayto Ahmet Tuğsuz'un arkasından Fuat Güner şarkı söylerken, partiye katılan ünlü isimler birer birer sahne almaya başladı.



'İzzet Öz 50. Sanat Yılı' kutlaması yapıldı! - Resim : 3



Teoman'ın solo performansından sonra Ozan Doğulu Orkestrası'nın sahneye çıkmasıyla eğlence iyice tırmandı... Gecenin özel davetlileri arasında yer alan Burak Kut'un ve Kenan Doğulu'nun da sahneye çıktığı gecede; davetliler unutulmaz anlara tanıklık etti.



'İzzet Öz 50. Sanat Yılı' kutlaması yapıldı! - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin