Jon Snow'dan mesaj var: İstanbul'da buluşalım

Kit Harington, Hürriyet Kelebek'e konuştu...

Google Haberlere Abone ol
Jon Snow'dan mesaj var: İstanbul'da buluşalım

Dünyayı kasıp kavuran “Game of Thrones” fırtınası dinmek bilmiyor. Dizi tüm haşmetiyle yedinci sezonun açılışını yaptı. Serinin efsane karakteri Jon Snow’a hayat veren Kit Harington, Los Angeles’ta Barbaros Tapan’ın sorularını yanıtladı.



İşte, o röportaj:



"Geçen hafta 7’nci sezonun prömiyerindeydik. Ekibi binlerce hayranı karşıladı... Nasıl bir his bu kadar sevilmek?



- Muhteşem... Düşünsene herhangi bir televizyon ya da sinema projesinde yer almadan bu diziye dahil oldum. Daha ilk işimde olağanüstü bir fenomeni yaşadım. 20’li yaşlarımın neredeyse tamamını Jon olarak geçirdim. Eminim ondan ayrılmam çok zor olacak, yokluğuna alışmam zaman alacak.



Geçen sezon Jon Snow için fazlasıyla dramatikti. Spoiler vermeden 7’nci sezon hakkında neler söyleyebilirsiniz?

- 7’nci sezonun senaryosunu okurken, diğer sezonlardan son derece farklı olduğunu gördüm. Bu sezonun temposu beni bile hayrete düşürdü. Beklenen buluşmalar, kavuşmalar nihayet gerçekleşiyor. Her şey çok hızlı bir şekilde gelişecek. Dediğim gibi bu sezon tempo inanılmaz yüksek.



Peki Jon Snow’u neler bekliyor?

- Geçen sezon Jon Snow çok büyük başarılara imza attı, kuzeyin kralı oldu. 7’nci sezonun hemen başında ise tahrik edici davranışlarından dolayı kız kardeşiyle uğraştığını göreceksiniz. Nereden bıraktıysak oradan devam ediyoruz. Kimse iyi bir noktada değil, uğraşmamız gereken sorunlar devam ediyor. Bu sezonun başında da kimse mutlu değil ama zaten “Game of Thrones”da ne zaman herkes mutlu oldu ki (gülüyor)..."



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin