'Kadına Dair Her Şey'i konuşacaklar!

'Kadın’a Dair Her Şey' sloganıyla Türkiye'nin her kesiminden 10.000'in üzerinde kadını bir araya getirecekler...

Google Haberlere Abone ol
'Kadına Dair Her Şey'i konuşacaklar!

Türkel Fuarcılık, Kadın ve Demokrasi Derneği -KADEM, UNICEF,  AÇEV, Türk Kanser Vakfı, Kansersiz Yaşam Derneği, Anne Meclisi Derneği, Finansal Okur Yazarlık Derneği – FODER ve Cam Ocağı Vakfı gibi sivil toplum kuruluşlarının da desteklediği Kadın’a Dair Her Şey projesi ile Kadın’ın üretimde, ekonomide, kısaca hayatın her alanında daha aktif olması ve daha büyük pay alması için birçok etkinliğe imza atacak.



Kadın ve Demokrasi Derneği – KADEM’in, Kadın ve Hukuk, Kadın ve Siyaset, Kadın’a Şiddet konu başlıkları çerçevesinde geniş katılımlı seminerler vereceği etkinlik programında, Cam Ocağı Vakfı Cam Ustası kadınlar eğitim programı, FODER, Toplumun her kesiminden kadını ilgilendiren finans konusunda yol haritaları çizecek, Kansersiz Yaşam Derneği, Gecikmemek, Ertelememek mottosu ile meme kanseri farkındalık çalışmaları, AÇEV, Ergen Çocuk Psikolojisi konuları ile anne kadınlara katkılar sağlamayı amaçlıyor.



Uğurkan Erez, Doç. Dr. Ebru Güzel, Ece Vahapoğlu, Derin Sarıyer, Prof. Dr. Mehmet Sungur, Ebru Şinik, Sahrap Soysal, Hüseyin Gün ve Dida Kaymaz gibi geniş kitleler tarafından takip edilen önemli isimlerinde katkı sağladığı “Kadın’a Dair Her Şey” bir diğer yandan da, hem kadın girişimcileri desteklemek ve üretimlerini daha geniş kitlerle paylaşmasını sağlamak, hem de üretimlerinde ve hizmetlerinde kadın beğenisi ve taleplerini ön planda tutan birçok kuruluşa ürünlerini fuar alanındaki stantlar aracılığı sergileme imkânı sağlıyor.



24-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan Kadın’a Dair Her Şey projesi, toplumun her kesiminden 10.000’in üzerinde kadını bir araya getirerek Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek. 



“Kadın’a Dair Her Şey” Etkinlikleri hakkındaki gelişmelere, www.kadinadairhersey.com.tr web sitesinden veya Facebook ve Twitter’daki @KadinaDairFuari , Intagram’daki @kadinadairevent hesaplarından ulaşılabilir.             


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin