Kadın'dan ayrılan ünlü oyuncunun yeni adresi neresi oldu?

Caner Cindoruk, Kadın dizisine veda ettiğini açıklamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Kadın'dan ayrılan ünlü oyuncunun yeni adresi neresi oldu?

Kadın dizisinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Sarp'ın (Caner Cindoruk) yeni adresi belli oldu. Caner Cindoruk, Show TV'de ekrana gelecek Ay Yapım imzalı Zemheri dizisinde rol alacak. Dizinin yönetmenliğini ise Hilal Saral yapacak.



tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; FOX'ta yayınlanan Kadın dizisinin bir önceki sezonunun final bölümünde kaza yapan aracın içinde yer alan Bahar, Arif, Hatice ve Sarp’ın durumları merak ediliyordu. Seyirci önce Hatice'nin ölümünü öğrendi. Ardından Sarp'ın kötüleşmesiyle adeta şok oldu.



Önümüzdeki bölümde Sarp karakterini canlandıran Caner Cindoruk da Kadın dizisine veda edecek. Başarılı oyuncu ayrılığı resmi Twitter hesabından şu sözlerle duyurdu: Bi karakterle tanışırsın, ona ruh verirsin, bi süre onunla yaşarsın, sonra bi gün hikayen biter. 'Sarp Çeşmeli' hatırımda güzel bi yerde duracak hep. Bu karakterin oluşmasında, icrasında emeği geçen bütün iş arkadaşlarıma ve siz saygıdeğer izleyicilerimize sonsuz teşekkürler.



Yeni adresi belli oldu



Caner Cindoruk 3. sezonuna başlayan Kadın dizisinin kadrosundan ayrıldı. Sezon başından beri Güvercin dahil birçok dizi ile görüşen Cindoruk'un yeni adresi belli oldu. Müzik ve edebiyata olan ilgisiyle de dikkat çeken oyuncu Ay Yapım ile el sıkıştı. Cindoruk başarılı kadın yönetmenlerden Hilal Saral'ın imza atacağı Zemheri dizisinin kadrosuna katıldı.



Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Hazal Filiz Küçükköse, Eylül Kandemir ve Hasan Taşkıran'ın rol alacağı dizinin senaryosunu usta kalem Sema Ergenekon yazıyor. Show TV'de ekrana gelecek dizinin çekimlerine ay sonu başlanması planlanıyor.



Kadın'dan ayrılan ünlü oyuncunun yeni adresi neresi oldu?



Caner Cindoruk kimdir?



1980 yılında, Adana‘da doğdu. İki kardeşi de oyuncu olan ve babası öykü kitapları yazan Cindoruk, ailesinin de etkisiyle tiyatroya yöneldi. Çukurova Üniversitesinde işletme okudu.



Üniversitede okuduğu yıllarda, okulun tiyatro topluluğunda oyuncu, yönetici bulundu.



Babası iki kez Orhan Kemal Öykü Ödülü’nü almış üretken bir öykü yazarı olan Zafer Doruk’dur. Biri Taner Cindoruk adında oyuncu olan iki kardeşi vardır.



Amcası Erdal Cindoruk, tiyatro oyuncuydu. Çocukluk yılları kuliste geçti. Hiçbir iş ağır gelmedi ona bu uğurda. Çıraklığını çay getirerek yaptı. Ortaokulda, lisede, üniversitede sergilenen oyunlarda hep bir sahne buldu kendine. İlk profesyonel rolüyse ‘Fehim Paşa Konağı’ndaki ‘Yusuf’tu.



1997 yılında Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu ile beraber ilk profesyonel tiyatro oyununa çıktı. 10 yıl boyunca Seyhan Belediye ve Adana Şehir Tiyatro‘larında oyuncu olarak görev aldı.



2006 yılında dört çocukluk arkadaşıyla İstanbul‘a geldi.



2006 yılında, Benelminel filmi ile birlikte sinema kariyerine başladı; bu filmde Özgü Namal ile ilk defa çalışma şansını elde etti. 2008 yılında ise Kelebek filminde rol aldı.



2007 yılında, Kara Güneş adlı diziyle birlikte televizyon dizilerinde görülmeye başlayan Cindoruk,2008 yılında Geç Gelen Bahar ve Yaprak Dökümü dizilerinde rol aldı. Yaprak Dökümü’nde canlandırdığı Doktor Nazmi karakteri büyük ilgi gördü.



Caner Cindoruk, 2009 yazında başlayan ve Orhan Kemal‘in aynı adı taşıyan unutulmaz eserinden uyarlanan Hanımın Çiftliği adlı dizide Kemal rolünü canlandırdı, dizideki rol arkadaşları Mehmet Aslantuğ ve Özgü Namal‘dır.



2012 yılında yönetmen Bahman Gobadi‘nin “Gergedan Mevsimi” filminde Yılmaz Erdoğan ve Monica Belluci‘yle oynadı.



İstanbul Moda’da oturan Caner Cindoruk, özel hayatında salaş giyinmeyi çok seviyor.



Oynadığı Tiyatro Oyunları:



Fehim Paşa Konağı

Yalancı Aranıyor

Kaktüs Kumpanya

Soyut Padişah

Komşu Köyün Delisi

Yeşil Papağan Limited

Ada

Hayvan Çiftliği

Suçlular Çağı Suçsuzlar Çağı

Kuğular Şarkı Söylemez

Uçurtmanın Kuyruğu

Pandaların Hikâyesi



Yönettiği Tiyatro Oyunları:



Ada

Hayvan Çiftliği

Suçlular Çağı Suçsuzlar Çağı

Kuğular Şarkı Söylemez



Oynadığı Film ve Diziler :



2017 Kalk Gidelim

2017 Kadın / Sarp/Alp

2016 - İstanbul Sokakları Fırat

2016 - Muhteşem Yüzyıl Kösem Silahtar Mustafa Paşa

2016 - Kor Cemal

2015 - Dar Elbise

2014 - Çalsın Sazlar

2013 – Aramızda Kalsın

2013 – Ateş Altında Aşk

2012 – Yabancı

2012 – Gergedan Mevsimi

2012 – Elveda Katya

2011 – Firar

2009-2010 – Hanımın Çiftliği

2008 – Kelebek

2008 – Geç Gelen Bahar

2008 – Yaprak Dökümü

2007 – Kara Güneş

2006 – Beynelmilel


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin