Kanatsız Kuşlar’da Melis Tüzüngüç’ten şarkı sürprizi

Melis Tüzüngüç, Sezen Aksu’nun 'Küçüğüm' şarkısını seslendirecek.

Google Haberlere Abone ol
Kanatsız Kuşlar’da Melis Tüzüngüç’ten şarkı sürprizi

atv’nin, sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar’da bu hafta izleyicileri ilginç sürprizler bekliyor. Dizinin 18 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak bölüm fragmanı, bu sürprizlerden biriyle ilgili ipucu veriyor. Kanatsız Kuşlar’ın başrol oyuncusu Melis Tüzüngüç, 30. Bölüm fragmanında Sezen Aksu’nun sevilen eseri 'Küçüğüm'ü seslendiriyor.



Profesyonel eğitim almamasına rağmen şarkı söylemeyi çok sevdiğini belirten Melis Tüzüngüç’ün Kanatsız Kuşlar’daki bu yorumu ise daha ekrana gelmeden tanıtımlarıyla izleyicilerin gönüllerini fethetti. Sosyal medyayı mesaj yağmuruna tutan Melis Tüzüngüç hayranları, beğenilerini ifade ederek ona albüm yapma tavsiyesinde bulundular.





Kanatsız Kuşlar, sürprizlerle dolu 30. Bölümüyle 18 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’de atv’de. Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Serkan İpekören’in üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun’un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar’da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin