Kapanan Vatan'dan Hürriyet ve Posta'ya transfer!

Vatan Gazetesi’nin bazı isimlerinin yeni adresleri belli olmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Kapanan Vatan'dan Hürriyet ve Posta'ya transfer!

Vatan Gazetesi, 1 Kasım'da yayım hayatına son vermişti. Gazetenin kapanmasıyla birlikte, bazı isimler Demirören Medya Grubu'nun diğer gazetelerine transfer olmaya başladılar.



Vatan Gazetesi'nin ekonomi servisinde 5 yılı aşkın süre görev yapan ve gayrimenkul haberlerine odaklanan Meltem Kara, bundan sonra Posta'nın ekonomi servisinde çalışacak.



Vatan’ın bir diğer ekonomi editörü Emre Eser ise artık Hürriyet Ekonomi’de çalışma hayatını sürdürecek.



Kapanan Vatan'dan Hürriyet ve Posta'ya transfer!



Meltem Kara kimdir?



Aydın Doğan Anadolu İletişim Lisesi Gazetecilik bölümünü bitirmesinin ardından 2006'da Hürriyet Gazetesi'nde çalışmaya başlayan Meltem Kara, Haziran 2013'te Vatan Gazetesi'ne transfer olmuştu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü mezunu olan Meltem Kara, Marmara Üniversitesi'nde Basın Ekonomisi üzerine yüksek lisans yapıyor.



Kapanan Vatan'dan Hürriyet ve Posta'ya transfer! - Resim : 2



Emre Eser kimdir?



2014 yılında Vatan Gazetesi'nin haber merkezinde muhabir olarak mesleğe başlayan Emre Eser, Anadolu Ajansı'nda finans eğitimi aldıktan sonra 2016'da Dünya Gazetesi'ne geçti. Eser, daha sonra 2017'de Vatan Gazetesi Ekonomi servisine transfer olmuştu. Eser, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden 2016'da mezun oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin