Karga Seven Pictures hangi ünlü oyuncu ile anlaştı?

Erkan Petekkaya'dan sonra bir ünlü isimle daha anlaştılar.

Google Haberlere Abone ol
Karga Seven Pictures hangi ünlü oyuncu ile anlaştı?

Red Arrow Entertainment, bünyesindeki markaların en güçlülerinden biri olarak kabul gören Karga Seven Pictures, ünlü oyuncu Timur Acar ile anlaştı.



Dünyanın en büyük medya ve yapım devlerinden biri olarak tanınan Red Arrow Entertainment, bünyesindeki markaların en güçlülerinden biri olarak kabul gören Karga Seven Pictures ile Türkiye pazarına sağlam bir adım attı.



Karga Seven Pictures, yakında FOX TV ekranlarında yayına girecek olan yeni ve çok farklı bir yarışma programının sunuculuğu için son yıllarda başta TV ekranı ve Sinema perdesinde yıldızı giderek parlayan ünlü oyuncu Timur Acar’ı bünyesine kattı. Kamu nezdinde gerek farklı duruşu gerek de sempatisiyle yoğun ilgi çekerek fark yaratan ünlü oyuncu program hakkında;“Bu yarışma programının benim için farklı bir deneyim olacağı kesin. Çünkü stüdyoda olmak alışıldığın çok dışında bir şey. Seçimlerimde bir fark yaratmayı gözettiğim ve ince eleyip sık dokuduğum için buradaki enerjinin biraz değişik olacağını düşünüyorum. Karşınızdaki insanlarla yarışma duygusunu yaşamak güzel bir his olduğu kadar insanı heyecanlandırıyor da. Doğaçlama gelişecek olan çok şey var. Ve ben de büyük bir heyecanla olacakları merak ediyorum” dedi.



TV pazarına kattığı taze enerji ve ekran kalitesini geliştirmeye yönelik tercihleriyle Türkiye’de çok kısa zaman içinde “güçlü ve büyük bir aile olmayı” hedefleyen Karga Seven Pictures, kısa vadede sektörde çok konuşulacak yepyeni sürprizlere imza atmaya hazırlanıyor.



Karga Seven Pictures hangi ünlü oyuncu ile anlaştı?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin