'Kendimi erkeksi buluyorum'

Ünlü oyuncu Cem Gelinoğlu 'Hadi Be'ye konuştu...

Google Haberlere Abone ol
'Kendimi erkeksi buluyorum'

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu ‘Şansımı Seveyim’sinema filmiyle seyirciyle buluşan ünlü oyuncu Cem Gelinoğlu oldu. 'Şansımı Seveyim' komedi filmiyle vizyona iddialı giriş yapan Cem Gelinoğlu, Youtube'den canlı yayınlanan 'Hadi Be' programında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi ve bir o kadar da iddialı açıklamalarda bulundu.



Benim Filmimi Yapmışsınız



'Şansımı Seveyim' filmini çektikten sonra herkesin kendi hayatından bir parça bulduğu bir film olduğuna dair yorumlar aldığını söyleyen Cem Gelinoğlu “ Türk insanında da bu var her şey benim başıma geliyor diye düşünüyor. Yorumlar geliyor benim filmimi yapmışsınız diye” dedi.



Gözümde Işık Gördüler  



Çocukken hiperaktif birisini olduğunu ve bunun filmlerde de devam ettiğini söyleyen Cem Gelinoğlu “ Ben filmlerde hep hiperaktifim ama gerçekte de öyleydim ben. Hiç bitmeyen umudum ve heyecanım vardı. Tam anlamıyla hiperaktiftim. Gözünde ışık görüyoruz senin diyorlardı” dedi.



Kendimi Erkeksi Buluyorum



Babaannesinin kendisini kara kaşlı oğlum diye sevdiği için kaşlarını beğendiğini söyleyen Cem Gelinoğlu “ Rahmetli babaannem beni kara kaşlı oğlum diye severdi. Bende kaşlarımı severek büyüdüm. Kendimi 20’li yaşlarımda yakışıklı buluyordum. Şimdi ise iyiyim ve daha erkeksi buluyorum kendimi” dedi.



Komedyen Olmak İstiyordum



Sosyal medya fenomeni olarak ünlendiğini ama en büyük hayalinin komedyen olmak olduğu söyleyen Cem Gelinoğlu “ Benim hedefim sosyal medya fenomeni olmak değildi. En büyük hayalim komedyen olmaktı.  Sinemayla da bu yola adım atmış oldum. Sokak adamıyım insanların içindeyim ve  sürekli onları izliyorum” dedi.



Elim Çok Ağırdır



Elinin çok sert olduğunu ve boks makinasını bile bozduğunu söyleyen Cem Gelinoğlu “ Elim çok ağırdır. Boks makinalarını sürekli bozuyorum. El şakalarını da hiç sevmiyorum arkadaşlarım bilir bunu. Bence başkalarının da bilgisi olsun” dedi.



Doktorluk Bana Göre Değilmiş



Çocukken doktor olmak istediğini ancak daha sonra kendisine göre bir meslek olmadığını anladığını söyleyen Cem Gelinoğlu “Çocukken doktor olmak istiyordum. Ama ben zaten doktor olamazmışım ben çok ders çalışan birisi olamadım. O işin adamı değilmişim” dedi.



Sürekli Kendimle Dövüşüyorum



En sevmediği huyunun sürekli kendisi ile dövüşmek olduğunu söyleyen Cem Gelinoğlu “ Ben sürekli kendimle dövüşüyorum. Ama zihniyle dövüşen çıkamıyor oradan ve daha çok dolanıyor. Benim en sevmediğim huyum kendimle dövüşüyor olmam” dedi.


Etiketler cem gelinoğlu
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin