'Kiraz Mevsimi'nin Ayaz'ı Emmy'e gidiyor!

FOX TV ve Yapı Kredi Play ortaklaşa bir proje gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
'Kiraz Mevsimi'nin Ayaz'ı Emmy'e gidiyor!

Yapı Kredi Play, FOX Türkiye ile global ve yereli birleştiren ilk projeye imza attı. FOX’un iddialı gençlik dizisi 'Kiraz Mevsimi’nin başrol oyuncusu Ayaz, bir Play kart talihlisi ile beraber Los Angeles’a Emmy Ödül Töreni’ni izlemeye gidiyor.



Dizi içerisinden senaryo akışında duyurulan kampanya kapsamında Mayıs ayı boyunca Play kart ile yapılan her 25 TL’lik alışverişe 1 çekiliş hakkı verildi. Ayaz, Emmy Ödül Töreni’ne gitmeyi hayal ederek kampanya duyurusunu gerçekleştirdi. Eş zamanlı olarak kampanya Yapı Kredi Play, FOX, Kiraz Mevsimi ve 'Ayaz' karakterinin sosyal medya hesaplarından, üniversitelerde kritik noktalardaki outdoor kullanımı ve üniversite festivallerindeki stand aktiviteleri aracılığıyla duyuruldu.



Kampanya sonunda yapılan çekilişle belirlenen Yapı Kredi Play talihlisi, 13 Haziran’da yayınlanan bölümde gerçekleşen entegrasyon ile Ayaz tarafından açıklandı.



Tüm Kiraz Mevsimi severlere dizi öncesinde sosyal medyadan ‘takipte kalın kazanan isim dizi sırasında Ayaz tarafından açıklanacak’ bilgisi verildi. Yüzbinlerce fan diziyi nefeslerini tutarak izledi.



Böylece ilk kez bir çekiliş sonucu, dizi içinde senaryo akışında açıklanmış oldu. Ayaz telefonuna gelen bir mesaj ile Emmy Ödül Töreni’ne katılacağını öğrenerek, beraber gideceği ismi öğrendi ve sevincini paylaşmak için bir selfie videosu çekti. Dizi içinden Yapı Kredi Play’e eş zamanlı teşekkür tweet’i atarak bu videoyu post etti.



Kampanyadaki diğer bir ilk ise Ayaz’ın tweet’inin Twitter Amplify özelliği ile duyurulması oldu. Twitter’ın bu özelliği ilk kez bir dizi senaryosu kapsamında kullanıldı. Ayaz’ın sevinçle çektiği videoyu Twitter’da paylaştığını dizi içinde gördüğümüz anda, video Ayaz Dinçer karakter hesabından eş zamanlı paylaşıldı. Bu video Yapı Kredi Play’in olur mu olur kampanyasına ait preroll ile birlikte Yapı Kredi Play tarafından promote edildi. Kampanya süresince bir gecede 2.409.322 gösterim ve 147.358 tıklama elde edildi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin