'Kısmetse Olur'un yapımcısından yeni yarışma!

Kısmetse Olur'un yapımcısı Kanal D'ye Ramazan ayı için yeni bir yarışma hazırlıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Kısmetse Olur'un yapımcısından yeni yarışma!

Kanal D'nin fenomen evlilik programı "Kısmetse Olur"un yayınlanıp yayınlanmayacağı bilinmezken, yapımcısı Haluk Şirin'den yeni bir bilgi geldi. Haluk Şirin, Ramazan ayında Kanal D'de yeni bir yarışma programının başlayacağını açıkladı.



Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu'nun görüştüğü ünlü yapımcı Haluk Şirin, "Ramazan ayında ‘19’ isimli bir bilgi yarışması Kanal D’de başlayacak. Haftada 5 gün ekranda olacak. Sloganımız, ‘Bir devir kapanıyor!’ Artık bilgili insanların TV’lerde şöhret olup, milyonlar kazandığı yeni bir dönem başlıyor olacak” dedi.



İşte, Sina Koloğlu'nun yazısının ilgili bölümü:



"KISMETSE OLMAYACAK!



‘Kısmetse Olur’ artık yayınlanmıyor. Evlilik programlarının kaldırılması tartışması bu sefer ciddiyete bindi.



Kanal D programı yayınlayacak mı, yayınlamayacak mı? tartışması sürüyor. Yapımcı Haluk Şirin’e sordum; “Sezon sonunda her durumda bitireceğiz” dedi. Yani çok fazla merak etmeye gerek yok diye düşünüyorum. Haziran ayında bitecekti, siz şimdiden bitti gözüyle bakın! Programdaki kardeşlerimizi de yeni şöhret hikayelerine uğurluyoruz! Ramazan’da Kanal D’de bir bilgi yarışma programı başlayacak.



Yeni dönemin adı; bilgili şöhretler



Malum evlendirme programlarıyla epey bir ‘şöhret’imiz oldu. Yapımlar büyük psikolojik baskı gördü. ‘Alternatif programlar’ düşünülüyor. İşaret fişeğini Haluk Şirin verdi; “İlk olarak ramazan ayında ‘19’ isimli bir bilgi yarışması Kanal D’de başlayacak. Haftada 5 gün ekranda olacak. Sloganımız, ‘Bir devir kapanıyor!’ Artık bilgili insanların TV’lerde şöhret olup, milyonlar kazandığı yeni bir dönem başlıyor olacak.”



RTÜK’ün uyarılarını ciddiye aldıklarını söyleyen Şirin; “Bundan böyle topluma doğru rol modeller çıkaracak, yeni projelere ağırlık vereceğiz. Öğle sonrası kuşaklarında bilgili şöhretleri tanıyacağız bundan böyle” dedi."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin