Martıların Efendisi filmi için imaj değişti!

Martıların Efendisi’nde rol alan Hakan Kurtaş, filme özel imajıyla da dikkat çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Martıların Efendisi filmi için imaj değişti!

Yapımını TMC Film'in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği Martıların Efendisi filmi, 22 Aralık’ta seyircisiyle buluşacak. Tanıtımlarıyla da beğeni toplayan ve büyük bir merakla beklenen Martıların Efendisi’nde rol alan Hakan Kurtaş filme özel imajıyla da dikkat çekiyor.



Martıların Efendisi filmi için imaj değişti!



Martıların Efendisi’nde Hakan rolünde yer alan Hakan Kurtaş, film için farklı bir imaja büründü. Mahallenin bıçkın delikanlısı rolünde yer alan Kurtaş, farklı imajının yanı sıra üstlendiği kilit rolle de dikkat çekecek.



Martıların Efendisi filmi için imaj değişti! - Resim : 2



İstanbul’da deniz kıyısında sakin bir yaşam süren Martıların Efendisi’nin (MEF) uzun zamandır beklediği misafirin sonunda gelmesiyle başlayan hikayesini konu ediniyor.



Martıların Efendisi filmi için imaj değişti! - Resim : 3



22 Aralık’ta vizyona girecek olan Martıların Efendisi’nin oyuncu kadrosu dagöz dolduruyor.  Başrollerinde, Mehmet Günsür, Bige Önal, Timuçin Esen,Nejat İşler, Barış Yıldız, Hakan Kurtaş, Ezgi Coşkun’un bulunduğu filmde,Mehmet Esen, Sarp Akkaya ve Aras Bulut İynemli de konuk olarak yeralıyor. Senaryosunu Meriç Demiray’ın kaleme aldığı Martıların Efendisi filminin, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin yer alıyor.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin