Mevlüt Tezel ile Hıncal Uluç arasında 'asansör' polemiği!

Sabah Gazetesi'ndeki asansörler iki yazarın arasında yeni bir polemik konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Mevlüt Tezel ile Hıncal Uluç arasında 'asansör' polemiği!

Sabah Gazetesi yazarları Hıncal Uluç ve Mevlüt Tezel arasında şimdi de 'asansör görgüsüzlüğü' polemiği başladı. Hıncal Uluç'un bir kaç kez Sabah çalışanlarını "Asansör adabını bilmiyorlar", diye aşağılamasına Mevlüt Tezel'den itiraz geldi.



Mevlüt TEZEL / SABAH



Hıncal Abi’nin memleket meselesi!



Hıncal Abi (Uluç), SABAH gazetesindeki asansör uyanıklarını kafaya taktı, habire köşesinde yazıyor. Aslında Hıncal Abi haklı; bazı arkadaşlar yukarı katlara giden asansöre binip sonra alt katların düğmesine basıyorlar. Hıncal Abi de yazısını bitirip 10'uncu kattan aşağıya inmek için asansöre bindiğinde normalde boş olması gereken içi dolu asansörle karşılaşıyor.

Bizim binada sadece Sabah değil, Takvim ve Fotomaç gazeteleri, ATV yönetimi, dergiler, radyolar da var. Ne yazık ki, binamızın yoğun çalışan kapasitesini karşılamayan dört orta ölçekli asansör var. Binanın mimarisinden ve teknik nedenlerden dolayı bu sorun kolay kolay çözülemeyecek gibi görünüyor.

Olsun, biz İstanbul'un merkezinde, Balmumcu'da olmaktan çok mutluyuz.

O asansörleri gün içinde defalarca kullanmak zorunda olan çalışanlar var. Yemeğini B-1'de yiyip sigarasını B-2'deki bahçede içmek ve hemen işinin başına dönmek için zamanla yarışan editörler, muhabirler var. Çaycısından yöneticisine kadar gün boyu servisler arasında defalarca asansörle inip çıkmak zorunda kalıyor insanlar. Asansörler dolu olduğu için de genelde merdivenler kullanılıyor. Ben SABAH gazetesinde asansör adabını bilmeyen birisinin olduğuna inanmıyorum. Asansörlerin kapasitesi yeterli olmayınca bazen aceleyle asansör uyanıklığına başvuranlar oluyor ne yazık ki.

Ama Hıncal Abi'nin de, o asansörü günde sadece iki kez kullanırken karşısında asansör adabına zorunluluktan dolayı uymayan insanlar görmeyi de çok abarttığına inanıyorum. Hıncal Abi haklısınız ama bu küçük sorunu da memleket meselesi yaptınız!

Defalarca köşenizde 'Yahu utanmanız yok mu sizin!' benzeri ifadelerle Sabah çalışanlarını aşağılıyorsunuz. Sonra da medya sitelerinde 'Hıncal Uluç SABAH çalışanlarını yine aşağıladı' diye haberler okuyoruz.

Burası Yeni Türkiye'nin amiral gazetesi Hıncal Abi; böyle küçük iç meseleleri kendi aramızda halletsek olmaz mı? Yazılacak daha önemli konular var!



Yazının devamını BURADAN okuyabilirsiniz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin