'Polemiğe gerek yok' dedi ama... MHP, Avşar'ın sözlerine yanıt verdi!

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Avşar'ın sert sözlerine cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
'Polemiğe gerek yok' dedi ama... MHP, Avşar'ın sözlerine yanıt verdi!

MHPHülya Avşar'la yaşanan "film setine baskın" polemiğini bitirmek istiyor. "Setleri yıkarız" diyerek Avşar'ın sert tepkisini çeken MHP Genel Sekreteri Büyükataman 'Polemiğe gerek yok' dedi.



Avşar, Büyükataman'ın eleştirilerine; "Velev ki Kürt'üm. Velev ki Türk'üm. Sana ne lan, seni araştırırsak neler çıkar kimbilir dibinden, ondan da bana ne? 32 yıllık sanat hayatımı, ne size ne de başka bir partiye göre yönlendirmeyeceğim. Haddinizi bilin." sözleriyle sert yanıt vermişti.



Al Jazeera'nin sorularını yantlayan Büyükataman, Avşar'ın bu sözlerine; "Polemiğe gerek yok, söylenmesi gerekeni söyledik, o hanımefendi bizim muhatabımız da değil" şeklinde yanıt verdi.

 

Büyükataman'ın verdiği yanıtlar şöyle:

 

Hülya Avşar’ın yanıtına ilişkin değerlendirmeniz nedir? Yanıtınız ne olacak Avşar’a?

 

Polemiğe gerek yok, söylenmesi gerekeni söyledik o hanımefendi bizim muhatabımız da değil. Kendine yakışan bir uslupla bir değerlendirmede bulunmuş bundan sonrasını kamuoyunun takdirine bırakmak lazım. Polemiğe girmemek lazım.

 

Bu filmi siz saygısızlık olarak nitelediniz,  filmin çekimine devam edilecek, hâlâ aynı noktada mısınız?

 

Gayet tabii ardında duramayacağımız bir sözü niye sarf edelim. Biz hem ülkücü hareketin mensuplarının hissiyatına tercüman olduk hem bir seçim öncesi AKP mahreçli bu tip milliyetçi tabana yönelik bir algı operasyonuna işaret eden bir hazırlığı kamuoyunun dikkatine sunduk. AKP’nin riyakarlığını iki yüzlülüğünü bir kez daha kamuoyu ile paylaştık yoksa bizim Hülya Avşar ile alıp veremediğimizin olması mümkün değil. Biz sanata, sanatçıya saygılı insanlarız ama o üslubu hanımefendiye yakıştıramadım tabii.

 



Haberin devamını okumak için tıklayın...



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin