Mikro Yazılım, iletişim ajansını seçti

Türkiye’nin önde gelen köklü, öncü ticari yazılım ve servis firması Mikro Yazılım, iletişim ajansını seçti. Mikro Yazılım’ın tüm iletişim faaliyetlerini Contactplus İletişim Hizmetleri yönetecek.

Google Haberlere Abone ol
Mikro Yazılım, iletişim ajansını seçti

30 yılı aşkın tecrübesiyle her sektörden küçük, orta, büyük ölçekli işletmelere özel geliştirdiği kullanımı kolay, kapsamlı ve fonksiyonel ticari yazılımlarla işletmelerin tüm ihtiyaçları karşılayan ülkemizin köklü, öncü, yenilikçi yazılım ve servis firması Mikro Yazılım’ın tüm iletişim faaliyetlerini Contactplus İletişim Hizmetleri yönetecek.



Türkiye’nin her noktasında, müşterilerine kesintisiz destek veren Mikro Yazılım, ürün ve hizmetlerini Türkiye’de ve Türkiye sınırlarının ötesinde 105 bini aşkın işletmeyle buluşturmayı başarmıştır.



Contactplus İletişim Hizmetleri, Mikro Yazılım’ın iletişim stratejisinin oluşturulup planlanmasından sorumlu olacak. Sektöründe 15 yıldır sürdürdüğü çalışmalarla öne çıkan Contactplus İletişim Hizmetleri; teknoloji, gıda, turizm ve e-ticaret gibi birçok farklı alandaki müşterilerine stratejik çözümler sunuyor.



Mikro Yazılım, iletişim ajansını seçti


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin