Milli Piyango çıktı sanan adam, patronuna küfür edip istifa etti!

Yine bir radyo şakası vakası...

Google Haberlere Abone ol
Milli Piyango çıktı sanan adam, patronuna küfür edip istifa etti!

Radyo Programcısı Emre Tuncer, telefon şakası için aradığı Murat Aydın’a büyük ikramiyeyi kazandığını söyledi. Büyük ikramiyenin kendine çıktığını sanan Aydın ise müdürüne ağzına ne geldiyse saydı ve istifa etti.



Radyo sunucusu Emre Tuncer dinleyicileri şaşkına çeviren bir telefon şakasıyla gündeme oturdu. Karadeniz Fm'de Salı ve Perşembe günleri 23:00-01:00 saatleri arasında yayın yapan Emre Tuncer, dikkat çeken yayınlarıyla sık sık gündeme geliyordu. Bu sefer de bir dinleyicinin(Sinan Tepe) arkadaşıyla ilgili bilgileri verip, ona şaka yapılmasını istemesi üzerine ortaya çıkan şaka dinleyenleri şaşkına uğrattı.



Radyocu Tuncer, Murat Aydın’ı arayarak internet sitesinden ona hediye edilen milli piyango biletine büyük ikramiye tuttuğunu söyledi. Bunu duyan Murat Aydın ise telefonu kapatmasını söyleyen müdürüne “Payayı buldum! Seninle mi uğraşacağım?” dedi ve müdürüne küfürler yağdırdı. Emre Tuncer, olayın şaka olduğunu söylemeye çalışsa da kontrolden çıkan Aydın, işinden de istifa etti. Olayın şaka olduğunu anladıktan sonra hayal kırıklığına uğrayan ve tekrar kontrolden çıkan Murat Aydın, şakayı yaptıran arkadaşına küfürler saydırdı. Aydın, uzun süre sakinleşemedi. Radyocunun müdür ile görüşüp, araya girmesi ile tatlıya bağlanan olay internette yoğun ilgi gördü.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin