Milliyet yazarından atv'ye Ziraat Türkiye Kupası eleştirisi!

Sina Koloğlu, yayıncı kuruluşa eleştirilerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Milliyet yazarından atv'ye Ziraat Türkiye Kupası eleştirisi!

Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, Ziraat Türkiye Kupası maçlarıyla ilgili olarak yayıncı kuruluşa eleştirilerde bulundu. Koloğlu, "Fenerbahçe’nin tüm maçlarının ATV’den yayınlanması bir tesadüf mü?", diye sordu.



Sina KOLOĞLU / MİLLİYET



Fenerin maçları atv'de



Ziraat Türkiye Kupası maçları, malum üç büyükler devreye girince daha da renkleniyor. Bu karşılaşmaların tümünü yayınlayan yayıncı kuruluşun keyifli zamanları da o zaman başlıyor. Son 16 takım maçlarında devreye giriyor Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe... Üç kanaldan yayınlanıyor karşılaşmalar. A Spor, yeni yeni, A2 kanalını bu maçların hizmetine veriyorlar ve ana kanal ATV... Şüphesiz, izlenme oranı ve kaymak tarafı bu kanalda. Üç büyüklerin bu aşamada her biri, dört maç oynuyor. Baktım, Fenerbahçe’nin karşılaşmaları ne tesadüf ATV’de yayınlanıyor. Salı günü kanalın iddialı dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ var. Diğer iki kulüp maçları salı günü olunca, iki kanala dağıtılmış. Çarşamba, ATV’nin dizisi yok, yarışması var. Ee maç yayını bir şans gibi duruyor. Fikstür ve karşılaşmalara bakınca öyle olmadığı görülüyor.



Çarşambalar kime?



Adana Demirspor-Fenerbahçe, Fenerbahçe-Adana Demirspor, Fenerbahçe-İstanbul-spor, İstanbulspor-Fenerbahçe... Bütün

bu maçlar, çarşamba günü ‘prime-time’ ATV’de... Üç maç, ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar

Olmaz’ın yayınlandığı salı gününe denk gelmedi. Galatasaray ve Beşiktaş’ın maçları da

nedense hep salı günlerine tesadüf etti.

Sadece son maçlarda ufak bir değişiklik oldu.

Osmanlıspor-Beşiktaş karşılaşması bugün ATV’de yayınlanacak.



Dizinin yerine...



Bu sefer fikstür biraz sıkıştı. Fenerbahçe’nin maçı salı günü oynandı (Bu yazıyı yazdığım günün akşamında maç oynandı). İlk defa ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ sezon içinde dinlenmede... ‘Cennet’in Gözyaşları’ maçtan sonra ‘kolaj’ vaziyetinde süreyi tamamladı.



Onların reytingi yok!



Bu durum karşısında, “Olur mu efendim, özel bir durum yok” diyeceklerdir. ‘Fenerbahçe’nin reytingi var’ fikri, bizim medyaya yer etmiştir. Yazılı basın da öyledir. Ziraat Türkiye Kupası yayınları sanki bunu doğrular gibi... Galatasaray ve Beşiktaş yönetimleri bugüne kadar yayınlardaki bu durumu fark etmediler mi? Fenerbahçe’nin tüm maçlarının ATV’den yayınlanması bir tesadüf mü?



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin