'Muhabir tam teçhizat yerlerde, kameraman tişörtle çekimde!'

Nevşin Mengü, a Haber’in sınırda yaptığı yayına ilişkin yeni bir görsel paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
'Muhabir tam teçhizat yerlerde, kameraman tişörtle çekimde!'

Gazeteci Nevşin Mengü, a Haber’in sınırda yaptığı tartışmalı yayına ilişkin yeni bir görsel paylaştı ve tartışmayı yeni bir boyuta taşıdı.



a Haber Yurt Haberler Müdürü Kerim Ulak'ın sınırda "kurşunlar üzerimizden vızır vızır geçiyor" diyerek yaptığı yayının tartışmaları sürüyor.



TRT Haber muhabirinin o onlarda Ulak’ın aksine ayakta ve gayet sakin tonda bir yayın yaptığının ortaya çıkması sonrası, a Haber ekibinin izleyiciyi kandırdığı iddiaları sosyal medyada hızla yayılmıştı.



a Haber yönetimi, yapılan bu yayının arkasında durarak bunun bir önlem olduğunu savunmuş, TRT ekibinin yayın biçiminin bir referans kabul edilemeyeceğini açıklamıştı.



Tartışmalara bugün ise ünlü gazeteci Nevşin Mengü de katıldı. Mengü, Kerim Ulak ve kameramanın olay yerinde çekilmiş bir başka fotoğrafını paylaşarak, a Haber’e aldatıcı yayın yapma göndermesinde bulundu.



Deneyimli gazeteci, "Günlerdir tartışılan meseleye ait bir başka kare. Ahaber, muhabirimizi korumak suç mu diyor. Madem bulundukları yerde vızır vızır mermiler geçiyor, muhabirin canı can; kameramanın ki patlıcan mı? Muhabir tam teçhizat yerlerde, kameran tshirtle çekimde” ifadelerini kullandı.




Günlerdir tartışılan meseleye ait bir başka kare. Ahaber,muhabirimizi korumak suç mu diyor. Madem bulundukları yerde vızır vızır mermiler geçiyor, muhabirin canı can; kameramanın ki patlıcan mı? Muhabir tam teçhizat yerlerde, kameran tshirtle çekimde pic.twitter.com/mVprmNV7as


— nevsin mengu (@nevsinmengu) October 15, 2019
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin