Muhammet Uzuner ve Arzu Gamze Kılınç ücretsiz konservatuvar açıyor!

Oyuncu Muhammet Uzuner ve Arzu Gamze Kılınç, Cihangir Atölye Sahnesi (CAS) adını vererek kurdukları yapıda ilk olarak ücretsiz konservatuvarlarını açıyorlar.

Google Haberlere Abone ol
Muhammet Uzuner ve Arzu Gamze Kılınç ücretsiz konservatuvar açıyor!

Çeşitli yapılarda 25 yıldır oyunculuk eğitimi veren Muhammet Uzuner ve Arzu Gamze Kılınç, Cihangir’de kendi oyunculuk okullarını açıyor ve Cihangir Atölye Sahnesi (CAS) adını verdikleri yapıda ilk olarak CAS KONSERVATUVAR ile eğitim alanında “Merhaba” diyorlar.



CAS KONSERVATUVAR’da Arzu Gamze Kılınç ve Muhammet Uzuner’in yanı sıra Ali Seçkiner Alıcı, Burak Tamdoğan, Kıvanç Kılınç, Selim Bayraktar, Serpil Göral ve Süreyya Karacabey eğitim verecekler. Eğitim 3 yıl sürecek ve ücretsiz olacak. Yetenek sınavı ile öğrenci alınacak. Sınav 7 Ekim 2017 Cumartesi günü başlayacak.



Oyunculuk mesleğini, kendini ve dünyayı anlama aracı olarak gören Cihangir Atölye Sahnesi (CAS) oyun oynama güdüsünü ve geliştirilebilir bir beceri olarak oyunculuğu merkeze alan bir tiyatro, eğitim ve yaşam alanıdır.



CAS, tiyatroyu sadece oyun sahneleme alanı olarak değil, ortak bir yaşam deneyimi ve öğrenme alanı olarak algılar. Bu aynı zamanda seyircisini de kendi sanat, eğitim ve yaşam pratiğine dahil eden kapsayıcı bir yaklaşımdır.



Tiyatronun kendi kaynağından beslenmesi gerektiğine inanan CAS, eğitim modeli olarak usta-çırak ilişkisini esas alırken aynı zamanda tiyatroyu bireyin kendi potansiyelini gerçekleştirmesine olanak tanıyan bir özgürlük alanı olarak görür.



CAS KONSERVATUVAR



Başvuru Şartı:



En az lise ve dengi okullardan mezun olmak





Başvuru Süresi:



5 Eylül 2017 - 6 Ekim 2017





Başvuru için gerekli belgeler:



Mezuniyet belgesi fotokopisi



Nüfus cüzdanı fotokopisi



2 adet vesikalık fotoğraf



Başvuru için adres:



CİHANGİR ATÖLYE SAHNESİ

Kuloğlu Mahallesi, Ağahamamı Caddesi

No:18 Cihangir,Beyoğlu/ İSTANBUL





 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin