Murat Ünalmış'tan ters köşe!

‘Deli Gönül’ dizisinin başrol oyuncusu Murat Ünalmış, izleyiciyi şaşırtmaya hazırlanıyor...

Google Haberlere Abone ol
Murat Ünalmış'tan ters köşe!

Yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği, 4 Temmuz’da ilk bölümüyle FOX’ta ekrana gelecek olan ‘Deli Gönül’ dizisinin başrol oyuncusu Murat Ünalmış, izleyiciyi şaşırtmaya hazırlanıyor.



Yaz sezonunun merakla beklenen dizisi ‘Deli Gönül’ün başrol oyuncusu Murat Ünalmış, şimdiye kadar canlandırdığı rollerden çok farklı bir karakter ile sevenleriyle buluşacak. Sevilen oyuncu, yeni dizisinde yardımsever ve öğrencilerini ‘iyi insan’ olarak yetiştirmeyi amaç edinmiş Hatay’lı bir edebiyat öğretmenine hayat verecek.



Hikayeyi okuduğu anda karakterin kendisini çok etkilediğini söyleyen Ünalmış, rolüyle ilgili duygularını “Mehmet Kadir öğretmen beni çok heyecanlandırdı. Şimdiye kadar canlandırdığım karakterlerden çok farklı. Onun Hatay’dan İstanbul’a uzanan macerası, öğrencileri ile olan ilişkisi, hayata bakışı ve tabii ki aşkı, izleyicilerin yüreğine dokunacak.” şeklinde dile getirdi. Gençlerle bir arada olmanın kendisini çok mutlu ettiğini vurgulayan oyuncu, çekimler sırasında, dizide öğrencilerini canlandıran genç oyuncularla bol bol sohbet ettiğini ve paylaşımlarda bulunduğunu sözlerine ekledi. Kendi okul hayatında, edebiyatın en sevdiği derslerin başında geldiğini belirten yakışıklı oyuncu, rolü için zaman zaman kendi edebiyat öğretmeninden esinlendiğini söyledi.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin