Müstakbel damat katil çıktı, olay programda anlaşıldı! Medyatava program müdürüne sordu!

Flash TV'deki evlilik programında kısmetini arayan 62 yaşındaki Sefer Bey'in cinayet itirafları programa damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Müstakbel damat katil çıktı, olay programda anlaşıldı! Medyatava program müdürüne sordu!

Flash TV'de yayınlanan 'Ne Çıkarsa Bahtıma' programına katılan 62 yaşındaki Sefer Bey'in iki kadını öldürdüğü itirafı herkesin kanını dondurdu.



Sefer Bey'in "5 ay iyiydik. 5 ay sonra hal ve hareketleri değişti. Aynı yerde oturduk resmi nikah yapmamıştık. Bana hiç tasvip etmeyeceğim hareketlerde bulundu. Kader kurbanı olarak elimden bir kaza çıktı" sözleriyle ilk cinayetini anlatmasının ardından ikinci kez bir kadını öldürdüğünü itiraf etti.



İkinci cinayet itirafının ardından ise, artık akıllandığını ve kendisini böyle kabul edecek bir eş aradığını söyleyen Sefer Bey'e program sunucusu kapıyı gösterdi.



"HAPİS CEZASINI ÇEKMİŞ BİRİNİN İZDİVAÇ TALEBİ OLABİLİR"



Programın Müdürü Mustafa Aktaş ise Medyatava'ya şu açıklamalarda bulundu:



İlk cinayetini biliyorduk. 17 yaşındayken biriyle münakaşa etmiş ardından hapse girmiş ve Rahşan Affı ile çıkmış. İkinci cinayetine ise biz de canlı yayın sırasında tanık olduk. Zaten sunucumuz da tepki gösterdi ve kendisinin bu programda yer alamayacağını ifade etti. Hapse girmiş, cezasını çekmiş ve pişman olduğunu ifade etmiş birinin izdivaç talebi olabilir. Sonuçta hapis cezasını çekmiş biriydi, bu nedenle yayına almıştık. İkinci cinayetini bilmiyorduk.



 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin