Nilgün Belgün köşe yazarı oldu, ilk aşkını anlattı!

Ünlü tiyatro oyuncusu Nilgün Belgün, yeni kurulan kadinbu.com kadın portalında yazar oldu.

Google Haberlere Abone ol
Nilgün Belgün köşe yazarı oldu, ilk aşkını anlattı!

Belgün, yeni kurulan kadinbu.com kadın portalında köşe yazarı oldu. Türkiye’nin en neşeli kadınlarından biri olan Nilgün Belgün, ilk yazısında ismini de vererek ilk aşkını anlattı.



Adada kendinden 5 yaş büyük arkadaşı Tunç ile sokakta top oynadıkları yaşlarda tanışan Belgün, genç bir kız olduğunda gönlünü ona kaptırdı. 16 yaşında bir lise öğrencisiyken birbirinden hoşlanmaya başlayan gençler, evlilik hayalleri kurarken, Belgün konservatuara gidip tiyatrocu olmaya karar verdi.



Aşkları değil ama dostlukları sürdü. Belgün yazısında “Tunç'un bana olan büyük aşkını hiç unutmadım. O benim beyaz atlı prensimdi, farklı dünyalarda yaşadığımız…” sözleriyle ilk aşkına selam gönderdi.



Ayrılığın ardından kimyanın üstüne TIP okuyan Tunç, önemli bir doktor olduğunu anlatan Belgün şöyle devam etti “Belki evlenseydik bir kimyager olarak hayatını devam ettirecekti. Ben de sıkıcı bir ev hanımı olacaktım. İkimiz için de böylesi hayırlı oldu diye düşünüyorum. İkimiz de insanlara iyi geliyoruz. Birimiz güldürüyor birimiz iyileştiriyoruz.”



Belgün'ün yazısını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin