Nilperi Şahinkaya'dan Kerem Bürsin açıklaması!

Kerem Bürsin'in sözlerine Nilperi Şahinkaya'dan açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Nilperi Şahinkaya'dan Kerem Bürsin açıklaması!

Kerem Bürsin öpüşme sahnelerine ilişkin itiraflarda bulunurken, Nilperi Şahinkaya ile ilgili de "soğanlı, sarımsaklı dürüm yiyor sonra da 'Gel beni öp' diyordu" dedi. Bu itirafın ardından oyuncu Nilperi Şahinkaya'dan açıklama geldi.



Oyuncu Kerem Bürsin, YouTube'da Zeynep Ocak'ın sunduğu ‘Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler’ programında çarpıcı açıklamalar yaptı.



'Sarımsak yiyip beni öpmek istiyordu!'



Rol aldığı projelerdeki öpüşme sahnelerinden bahseden Kerem Bürsin, "Güneşi Beklerken' dizisinde her saniye öpüşme sahnesi çekiyordum. Başrolü paylaştığım Hande Doğandemir'le öpüşmemizi pek hatırlamıyorum ama ağzı kokmuyordu" dedi.



Dijital platform üzerinden yayınlanan "Yaşamayanlar" dizisinde partner olduğu Nilperi Şahinkaya'dan bahseden oyuncu, "Partnerim Nilperi Şahinkaya başkaydı. Öpüşme sahnemiz var mesela. Nilperi soğanlı, sarımsaklı dürüm yiyor sonra da "Gel beni öp" diyordu" şeklinde konuştu.



Bu açıklamanın ardından oyuncu Nilperi Şahinkaya ise şu açıklamayı yaptı:



"Kerem Bursin'le öpüşme sahnemizden önce, set yemeği olarak tavuklu dürüm geldi. İçinde soğan sarımsak yoktu fakat Kerem ile aramızda bir espri olarak böyle kaldı. O dürümü de Kerem'le beraber yedik"



Nilperi Şahinkaya'dan Kerem Bürsin açıklaması!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin