Nurgül Yeşilçay’ın o dizideki partneri Mahsun Kırmızıgül mü oldu?

Geçen yıl Muhteşem Yüzyıl Kösem’de başrol oynayan Nurgül Yeşilçay, sonbahardaki yeni dizi projesi için hazırlık yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
Nurgül Yeşilçay’ın o dizideki partneri Mahsun Kırmızıgül mü oldu?

Tims&B ile el sıkıştığı konuşulan oyuncunun yeni dizisi, Fatma Girik’in unutulmaz filmlerinden  “Gülsüm Ana”dan esinlenerek Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat tarafından kaleme alınıyor.



Ancak dizinin senaryosunun yepyeni bir hikâyeye dönüştürüldüğü öğrenildi. Memduh Ün’ün yönettiği 1982 yapımı “Gülsüm Ana” filmi, çocuklarıyla kan davasından kaçıp büyük şehirde kapıcılık yapan çilekeş bir köylü kadınının büyük mücadelesini konu alıyordu.



Henüz kanalı belli olmayan dizide Nurgül Yeşilçay’a başrolde flaş bir ismin eşlik edeceği öne sürüldü. İddiaya göre daha önce gelen dizi tekliflerinden bölüm başına 200 bin TL istediği gündeme gelen Mahsun Kırmızıgül’e, bu iddialı projede Yeşilçay’ın partneri olması önerildi. Öte yandan Tims&B’yle dizi çekmek için prensipte anlaştığı ortaya çıkan Mahsun Kırmızıgül ile ilgili bir süredir bir başka iddia daha dolaşıyordu. Sahneleri bırakıp sinemada kariyer yapan Kırmızıgül’ün aynı yapım şirketinin Adana’da çekilecek “Bir Zamanlar Çukurova’da” dizisinde de oyuncu olarak adı geçiyordu. Ancak sanatçının Nurgül Yeşilçay’ın rol alacağı dizi projesiyle görüştüğü konuşuluyor. Eğer iddialar doğru çıkarsa dev bütçeli son filmi “Vezir Parmağı”nda büyük gişe şoku yaşayan Mahsun Kırmızıgül, geçen yıllarda aldığı dizi çekmeme kararından da vazgeçmiş olacak.



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin