Nursel Ergin: Erkekler daha dedikoducu

Ünlü sunucu, Hadi Be'nin konuğu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Nursel Ergin: Erkekler daha dedikoducu

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'ye 'Var mısın Yok musun' ile tanınan ve sonrasında yaptığı programlarla milyonların sevgisini kazanan ünlü sunucu Nursel Ergin konuk oldu. Hiç bilinmeyen yönlerini Emre Saygı'ya anlatan Ergin, esprileriyle de programa damgasını vurdu.



'Eşimin restoranına danışmanlık yapıyorum'



Program ekibini eşinin Karaköy’de açtığı İstihkak adlı mekanda ağırlayan Nursel Ergin, “Buraya gelenler seni görebilirler mi?” sorusu üzerine “Burası eşimin restoranı. Ortağıyla açtı. Ben dekorasyonu yaptım, yemek menüsünü hazırladım ve danışmanlık yapıyorum. Ben hep buradayım. Zaten eşim 2.5 haftadır etimden sütümden faydalanıyor burada” dedi.



'Altyapım sağlam, eskiden antrenördüm'



Nursel Ergin, programın “Doğru-Yanlış” bölümünde Emre Saygı’nın okuduğu “Yemek programı yaptığım için kilomu korumakta çok zorluk çekiyorum” cümlesine “Yanlış” kartını göstererek yanıt verdi: “Ben doğuştan sağlıklı beslenmeye programlanmış biriyim. Çok avantajlıyım. Bir de altyapım sağlam, eskiden antrenördüm. Bayağı belgeli. Gece uyurken bile beni yatakta kalça hareketleri yaparken, gerinirken görebilirsiniz. Sürekli aklımda spor ve sağlıklı beslenme var.”



'Gözüm güzel değil aslında, haresi var'



Ergin, gözlerini çok beğendiğini söyleyen Saygı’ya şöyle karşılık verdi: “Benim gözüm güzel değil aslında. Güzel görünmesinin numarası ne biliyor musun? Etrafı siyah kalemle çizilmiş gibi. Haresi var. Tek numarası o.”



'Erkekler daha dedikoducu'



Nursel Ergin, erkeklerin kadınlardan daha çok dedikodu yaptığını iddia etti: “Dedikodu yapmam diyen yalan söyler. Ama erkekler bizden daha beter. Mesela eşimin en az beş grubu var, neler dönüyor orada. Benim çok erkek arkadaşım var, çok fenasınız.”



'Beni yabancılara benzetiyorlar'



Ergin, Türklere benzetilmediğini söyledi: “Beni yabancılara benzetiyorlar. Zaten Selanik göçmeniyim, gerçekten fizik olarak da Türk tipi değilim, yüz olarak da değilim.”



'Genç kızken çok güzeldim'



Ünlü sunucu, “Güzel olduğunu düşünüyor musun?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Genç kızken çok güzeldim. Bir keresinde beni gören biri, arabasıyla kaza yapacaktı neredeyse. Herhalde yaşlanmaya başladım, bugünlerde onu çok anlatıyorum. Bizim sınıfta 10 tane erkek çocuk vardı, kimse bana bakmıyordu. Çok ufak tefek, minnacıktım çünkü. Birkaç sene sonra onlardan biri arabasıyla yolda giderken beni gördü, bir fren yaptı, dedim ‘Ben olmuşum’! O zaman güzeldim.”



'Minyon olmamı çok seviyorum'



Nursel Ergin, yaşını göstermediğini söyledi: “Minyon olmamı çok seviyorum. 38 yaşındayım, yaşımı göstermiyorum. Yüzümü çok küçük bulurum, o çok avantaj. Kendimle barışığımdır. Ama bazen 5 santim daha uzun olmak istediğim olmuştur.”



'Kevgir ve havan koleksiyonum var'



Ergin yayında ilginç koleksiyonlarından da bahsetti: “Kar küresi biriktirmekten hoşlanıyorum. Kevgir koleksiyonum da var. Hepsi tarihi. Bir de havan koleksiyonum var, gördüm mü dayanamıyorum alıyorum.”



'Restoran açsam tuvaleti ünlü olur'



Nursel Ergin, “Bir restoran açsam, ...’sı çok ünlü olurdu” cümlesindeki boşluğu şöyle doldurdu: “Tuvaleti. Bu konuda hassasım. Her şeyi bulmak istiyorum orada. Gelen konuğum da rahat etsin istiyorum. Eşimin mekanında da bir tuvalet hazırladım, bir kadının tüm ihtiyaçları var içinde; iğne, cımbız, makyaj temizleme ürünleri.”



'Oyunculuğa açığım, sinema filminde oynamayı çok istiyorum'



Nursel Ergin oyunculuğa yeşil ışık yaktı: “7 sezondur yemek programı yapıyorum. Evet, yemeği çok severim ama bende başka cevherler de var. Mesela dizi oyunculuğu yaptım. Bence o dönem çok kötüydüm, çünkü diksiyon filan o işlerden hiç anlamıyordum. Ama şimdi farklı. Bence güzel oyunculuk yapabiliyorum. Ona inanıyorum. Bir sinema filminde yer almayı çok istiyorum. O yüzden oyunculuğa açığım”



Nursel Ergin: Erkekler daha dedikoducu


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin